Halloween events en updates in games

Halloween event games

Halloween nadert. Daarbij zullen een aantal games het feest vieren door middel van in game events en andere updates. Er gebeurt veel dus hier een overzicht van de grootste games die gedurende de volgende weken speciale dingen zullen doen. Als eerste natuurlijk Overwatch en Rocket League met een aantal speciale items die alleen tijdens de event beschikbaar zijn.

Natuurlijk zullen er in de aankomende dagen nog andere dingen aangekondigd worden. Zo is het rondom Grand Theft Auto V stil gebleven. Als wij af mogen gaan op ervaring, verwachten wij echter wel een Halloween event of iets dergelijks.

  • Free to play online shooter Alliance of Valiant Arms heeft een gallery map met een Halloween thema geïntroduceerd. Daarnaast is er een speciale jack-0-lantern versie van de ARX-160 die tijdens het event verkregen kan worden.
  • De MOBA achtige brawler Battlerite komt met een speciale Battle Wolf mount. Deze was al onderdeel van de Ultimate Fan Pack. Daarnaast geeft een speciale Halloween Chest spelers gegarandeerd een epic Halloween item. Door lid te worden van de officiële steam groep kunnen spelers alvast een Halloween Chest en een wapen voor Ruh Kaan, een van de nieuwe characters, krijgen.

Halloween events games

  • Black Desert Online komt met speciale event quests die Halloween items opleveren. Spelers kunnen daarnaast candy verzamelen door elke dag in te loggen. Deze kunnen dan weer voor beloningen worden ingewisseld. Er is ook een bundle beschikbaar met onder andere een blood suit, een skeleton look voor je paard en meer. Deze kost in Amerika 45 dollar.
  • Destiny blijft natuurlijk niet achter. Bungie kondigde onlangs het Festival of the Lost aan. Een leak liet al veel van de items zien. Daar zitten enkele masks, shaders, emotes en een sparrow bij. Ook enkele quests zullen beschikbaar zijn. Of de event hetzelfde werkt als die in 2015 is niet duidelijk.

Enkele andere games die met updates komen zijn de volgende:

The Elder Scrolls Online, Fifa 17, Final Fantasy XIV, Guild wars 2, Heroes of the Storm, League of Legends, Overwatch, Paragon, Pokemon Go, Rocket League, Smite, Street fighter V, Tera, Team Fortress 2 en World of Warcraft. 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek