Halo Reach PC Play Test uitgesteld

halo master chief collection

The Master Chief Collection is onderweg naar de PC! Maar dat wisten we eigenlijk al. We wisten ook al dat de games niet gelijktijdig gaan verschijnen, maar dat ze om de beurt een release krijgen op de PC.

De eerste Halo game die gaat verschijnen als onderdeel van de Master Chief Collection op de PC is Halo: Reach. Begin april liet de community director van 343 Industries weten dat als alles goed zou gaan, de game in april nog getest kon worden. Je kan het al raden. Niet alles is goed gegaan.

In maart liet Microsoft weten dat de eerste fase bijna klaar was voor de start. Spelers konden zich inschrijven voor de Steam playtest via het Halo Insiders programma. Samen met de aankondiging van de Play Test zijn er een aantal details bekend gemaakt omtrent de bekende Microsoft shooter die terug naar de PC komt. De Master Chief Collection zal bijvoorbeeld geen deel uitmaken van het Play Anywhere programma. Daarnaast zal er geen cross-play optie zijn tussen PC en Xbox spelers.

Intern is de studio nog verschillende overwegingen aan het maken, maar de meeste beslissingen zullen pas worden genomen zodra de community feedback geeft als de game is uitgerold. Heb jij je opgegeven voor de Halo Reach Play Test? Kijk je er naar uit?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek