Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Halo: Recruit voor VR binnenkort beschikbaar

halo 343 studios microsoft recruit

Het universum van Master Chief en Cortana kun je nu op een nieuwe manier beleven! Microsoft heeft samen met 343 Studios Halo: Recruit aangekondigd, niet echt een spel maar eerder een belevenis met je virtual reality bril.

Zoals gezegd is niet echt een spel maar eerder een arcade belevenis van het universum waar Halo zich afspeelt. De ongeveer 5-minuten durende “playthrough” van Halo: Recruit laat veel iconische karakters zien. Denk hierbij aan Master Chief, Cortana en de Arbiter. Ook zal de speler/kijker de kans hebben om wat wapens te bekijken, een Battle Rifle en een Auto Rifle lijken te voorschijn te komen.

Natuurlijk krijgt men ook de kans om plaats te nemen in een Warthog, de bekende terreinwagen met mounted turret. Tevens krijgt de speler ook de kans om tegenover en naast een elite te staan, wat nogal angstaanjagend kan zijn!

halo recruit logo 343 microsoft

Deze belevenis is al mee te maken in de Verenigde Staten bij sommige winkels. Het is nog niet bekend of deze demo ook beschikbaar is in europese winkels. Niet getreurd, zodra de “game” officieel gereleased wordt, zal hij gratis te downloaden zijn in de Microsoft Store.

Omdat de game gemaakt is in Mixed Reality heeft de gebruiker wel een VR bril nodig. Heb je er nog geen, klik hier voor de mogelijke keuzes!

Halo: Recruit is natuurlijk gemaakt door 343 Studios in samenwerking met VR ontwikkelaar Endeavour One. Men was eerst kritisch over deze demo dat men claustrofobisch werd met een bril op, maar zodra je in de wereld stapt merk je niet eens of je een bril op hebt.

“There are precious few opportunities as a creative team to get to explore a truly brand new medium–the mixed reality space is exactly that, and it’s magical. Here at 343 Industries, we are just starting to dip our toes into the mixed reality space but we are hugely passionate about the potential to truly explore and play in our universe with this technology.”

– Kiki Wolfkill, over Halo: Recruit

Er zijn nog geen nieuwe Halo games aangekondigd maar men is wel aan het speculeren over de eerst volgende game. Halo 6 of hoe hij dan ook mag heten is vast en zeker al in productie!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Nephilim

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek