Wat handige World of Warcraft: Legion meuk

World of Warcraft: Legion

De nieuwe expansion van World of Warcraft laat over een tijdje zijn gezicht zien, een aantal mensen zijn nu al de closed beta volledig kapot aan het spelen, bekijk hier een aantal leuke weetjes van de nieuwe uitbreiding: World of Warcraft: Legion.

Buiten de trailers en informatie die wij zo al krijgen is niet iedereen helemaal op de hoogte van Legion closed beta gameplay en wat er allemaal veranderd aan de game. In deze post laat ik jullie, de WoW fans, even aan aantal YouTube videos zien van BellularGaming, die momenteel de beta kapot speelt.

World of Warcraft: Legion

We weten al een aantal grote dingen van Legion zoals de nieuw class, de Demon Hunter. Er komen nieuwe gebieden in een land genaamd ‘The Broken Isles’ en elke class krijgt een order hall, artifact weapons en nog veel meer. Wat veel mensen bijvoorbeeld niet weten is dat WoW gaat werken met een scaling-leveling methode. Dit is vergelijkbaar met Guild Wars 2. BellularGaming maakt misschien wel eens foutjes in zijn videos maar ik heb er persoonlijk veel informatie uit kunnen halen.

In Warlords of Draenor was de endgame niet zo geweldig maar Legion gaat dit compleet anders aanpakken, ook op het gebied van Reputations. Ze veranderen dit door het toevoegen van je Order Hall en World Quests, bekijk hier boven hoe dit in zijn werking gaat. Ook krijg Legion een Action Camera feature, bekijk deze hier beneden.

Ik had het al over het nieuwe leveling systeem in Legion, ook hier heeft Bellular een handige video over gemaakt.

De PvP peeps onder ons zullen wel benieuwd zijn naar de grote verandering en kleine details die in Legion gaan komen omtrent het PvP in de open world en skirmishes. Ook hier is een video over.

We hadden al de Legendary Cape, en nu in WoD kregen we de Legendary Ring Quest Chain. Legion gaat hier nog een stapje bovenop zetten met Legendary Armour.

Dit zijn een aantal handige videos van BellularGaming. Ik koos niet voor hem omdat hij het meest weet, of nu echt de beste WoW YouTuber is. Maar hij covered wel meer content dan de meesten. Bekijk zijn kanaal dus voor meer handige Legion video’s.

World of Warcraft: Legion zal 30 augustus 2016 verschijnen voor op de PC. Heb jij de xpac al in je pre-order lijst staan? Laat ons weten wat jij tot nu toe van Legion vindt in de comments hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek