Harry Potter: Hogwarts Mystery is nu beschikbaar

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Het is vanaf vandaag mogelijk om de nieuwe Harry Potter mobile RPG te gaan spelen. Harry Potter: Hogwarts Mystery is vandaag beschikbaar geworden in de App Store en de Google Play Store. In Hogwarts Mystery ga jij zelf als student op Zweinstein het schoolprogramma doorlopen.

Het is iets meer dan vier maanden geleden dat er een mobile RPG in het Harry Potter-genre aangekondigd werd. Sinds die tijd zijn we steeds meer te weten gekomen over de inhoud van de game en onderdelen van de gameplay. Vandaag is het dan eindelijk zover. Harry Potter: Hogwarts Mystery, de mobile RPG waarin jij zelf student wordt op Zweinstein, is uitgebracht. De game kan vanaf vandaag gedownload worden in de App Store en de Google Play Store. Vandaag kan dus jouw eigen avontuur beginnen op Zweinstein. Je maakt in de game een eigen avatar aan en zal met dit karakter de verschillende toverlessen volgen, duelleren en nog veel meer.


In-app aankopen

Met Harry Potter: Hogwarts Mystery ontvang jij je eigen brief voor Zweinstein, Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, en kun je acties uitvoeren in en rondom het kasteel. Maar een belangrijk onderdeel van mobile games om te bespreken, zijn natuurlijk de in-app aankopen. De in-app aankopen draaien in deze game om de mogelijke acties die je kunt uitvoeren. Elke actie kost de speler een bepaalde hoeveelheid energie. De energie van je karakter zal naar verloop van tijd aangevuld worden, maar je kunt ook energie kopen met echt geld. Hogwarts Mystery biedt spelers dus de mogelijkheid om het spel op hun eigen tempo te spelen, mits ze het ervoor over hebben om wat geld erin te investeren. De game kan ook gratis gespeeld worden als je het geduld ervoor hebt en is ook gratis te downloaden. De in-app aankopen zijn dus optioneel.

Ga jij vandaag aan je avontuur op Zweinstein beginnen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek