Harry Potter: Hogwarts Mystery releasedatum bekend

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Het Harry Potter-universum krijgt een mobile game genaamd Hogwarts Mystery. In een eerder bericht hebben wij deze aankondiging al besproken. Het is nu ook bekend wanneer deze mobile game beschikbaar zal zijn, namelijk op 25 april.

Het Harry Potter-universum zal een nieuwe game aan de lijst toegevoegd krijgen. Het betreft een mobile game waarin jij zelf een personage kan maken dat naar Hogwarts gaat. De game heet Harry Potter: Hogwarts Mystery en is gemaakt door Jam City. In Hogwarts Mystery maak jij een eigen personage dat een verhaal gaat doorlopen op de bekende Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. De game zal zowel een verhaallijn volgen als RPG-elementen bevatten. In eerdere tweets is te zien dat de game dueleren zal bevatten, bekende spreuken en bekende personages.


Releasedatum

De mobile Harry Potter game is op 12 december vorig jaar aangekondigd. Er zijn sinds die tijd meerdere testfases geweest in de game en er komt steeds meer informatie over de game naar boven. De game is bijna aan het eind van de testcyclus, want de releasedatum is aangekondigd. Het wordt vanaf 25 april mogelijk om met jouw eigen karakter naar de toverschool te gaan. De game zal zowel op iOS en Android te downloaden en te spelen zijn.

Gaan jullie de mobile Harry Potter game spelen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek