Harry Potter krijgt een mobile RPG: Hogwarts Mystery

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Warner Bros Games heeft een nieuwe game aangekondigd. Er komt namelijk een Harry Potter mobile RPG genaamd Hogwarts Mystery. In de game creëer je een student op Hogwarts en doorloop je de lesjaren.

Het bovenstaande Twitterbericht nodigt je alvast uit voor je nieuwe Harry Potter avontuur. Het wordt namelijk in 2018 mogelijk om zelf student te worden op Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Warner Bros gaat namelijk een mobile RPG maken, waarin jij zelf een student creëert die lessen gaat volgen op Hogwarts. Deze lessen bestaan bijvoorbeeld uit Verweer tegen de Zwarte Kunsten en Toverdranken. De game zal ook meerdere bekende gezichten bevatten. Enkele professoren uit de filmserie zullen namelijk in de game aanwezig zijn. Het wordt nog wel een tijdje wachten op de game. De game komt uit in 2018, maar het is nog niet bekend wanneer. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

PortkeyGames

Hogwarts Mystery is onderdeel van het Warner Bros project dat PortkeyGames heet. Het is een label dat speciaal bestaat voor het uitbrengen van Harry Potter gerelateerde games. Wie weet wacht ons ook nog een Harry Potter RPG, die richting de consoles en PC komt.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek