Heart of Thorns: Legendaries

Guild Wars 2: Heart of Thorns zal ook weer zorgen voor nieuwe Legendary weapons. Deze zul je natuurlijk wel op een andere manier krijgen dan de oude Legendaries. Ook hebben wij een paar foto’s voor jullie om te zien welke nieuwe effecten deze wapens zullen bevatten!

Voor degene die niet weten wat Legendary weapons zijn, dit zijn wapens die jij kunt craften maar hier zul je heel veel geld en moeite in moeten stoppen, als je er echt één wilt. Bijvoorbeeld in de core game van Guild Wars 2 moest je voor bepaalde Legendaries 100% van de wereld compleet hebben discovered, en dat voor één deel van het wapen.

Het recept om zo’n mooi nieuw legendary wapen te maken is als volgt:

  • Een specifiek Precursor wapen,
  • de nieuwe ‘Gift of Maguuma Mastery’,
  • een Mystic Tribute,
  • een unieke gift die wordt bepaald door welke legendary jij als speler wilt craften.

63de3Astralaria-swing-590x341 323e3Astralaria-side-590x337

Zoals je hierboven kan zien heeft de nieuwe Legendary Axe een beetje de Zodiac sfeer, of misschien wel de Druid sfeer.. In ieder geval, deze axe heeft effect op jouw hele arm, zoals je kunt zien loopt het effect door! Om een Precursor te maken voor een nieuwe legendary wapen moet je daar een aantal dingen voor doen, elke Precursor heeft zijn eigen verhaal en eigen objectives. Hiervoor zul je plaatsen moeten bezoek in de Heart of Thorns maps EN in de Tyria maps zelf. Deze precursors zullen nergens meer droppen.

Om de Gift of Maguuma Mastery te krijgen zul je 100% van de masteries moeten hebben EN moet je volledige world completion hebben van de Heart of Thorns maps. Je skills zullen echt getest worden bij het behalen van de materialen die jij nodig zult hebben om deze gift te maken. The Mystic Tribute is een vernieuwde versie van de Gift of Fortune, deze zul je behalen net als de Gift of Fortune zelf, alleen moet je nu een specifieke Gift of the Mists hebben.

a6927Raven-Staff-Out-2-590x331 7daeaRaven-Staff-Stowed-590x331

De namen van de eerste drie nieuwe Legendaries zijn al verschenen:

  • Een rifle genaamd: H.O.P.E.
  • Een staff genaamd: Nevermore
  • Een Axe genaamd: Astralaria.

Ben jij benieuwd naar de andere legendaries in Heart of Thorns? Hij zal vanaf 23 oktober te spelen zijn.. Laat ons weten wat jij vind!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek