Heart of Thorns: PvP reward veranderingen

We hebben in vorige artikelen al een aantal aspecten besproken die te maken hebben met de nieuwe expansion van Guild Wars 2: Heart of Thorns. Zelf ben ik een tijdje een dedicated PvP speler geweest en wil ik jullie even een overview geven over wat er allemaal gaat veranderen in de rewards die jij zult krijgen met het spelen van PvP!

Voor de spelers die nog geen Stronghold Beta gespeeld hebben, Stronghold wordt de nieuwe PvP Mode in Heart of Thorns. In deze mode huren jij en jou team maatjes troepen in die jullie helpen door de poorten van de vijand heen te blazen alsof het niks is, natuurlijk moet je ze dan wel verdedigen! De bedoeling is dat je door twee poorten stormt en daarna die Boss van de enemies vermoord. Natuurlijk kunnen beide teams ook gebruik maken van bonussen die in de map te vinden zullen zijn. Er komen in de nieuwe PvP rewards manieren om nieuwe Mist Heroes te unlocken!

7a83dImage-3-Stronghold-590x331

Help jou huurlingen door de poorten te breken!

Nieuwe Finishers komen er ook aan, maar op een apartere manier dan de meeste waarschijnlijk verwachten.. Alle rank finishers die jij om de 10 ranks krijgt krijgen een tweede versie, dus bijvoorbeeld: De Bunny Finisher wordt nu de Jungle Bunny Finisher en zal ook andere visuals krijgen! Dat geld voor alle rank finishers en speciaal voor de Rank 80 Dragon Finisher is er een volledig nieuwe Finisher gemaakt.

Ook komt er in Heart of Thorns een nieuwe PvP Crafting Material genaamd de Shards of Glory, dit zal van alles te maken gaan hebben met Legendary Crafting, hoe ze dit gaan doen zal later deze week bekend gaan worden, maar wat wel zeker is, is dat de reis naar de Lgendaries in Heart of Thorns een veel betere ervaring zal gaan worden dan hoe het nu moet.

Guild Wars 2: Heart of Thorns zal vanaf 23 Oktober te spelen zijn? Are you excited? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek