SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Heart of Thorns tot nu toe!

Heart of Thorns

Na vaker artikelen te hebben getikt over Guild Wars 2: Heart of Thorns, heb ik hem dan eindelijk kunnen spelen vanaf 23 Oktober, en wat een ervaring is het zover! Binnenkort komt hier een Review over maar voor dat we daaraan beginnen, hier eerst een ‘eerste blik’.

Ik zal het kort houden, beloofd! Vrijdagochtend ben ik samen met Darkness (Jordy) begonnen aan de expansion. Om 9 uur vrolijk mijn wekkertje gezet zodat ik al kon beginnen met downloaden. Daarna dan eindelijk, na heel lang wachten was het zover!

Om het zoveel mogelijk spoilervrij te houden kan ik over de story maar één ding zeggen: wauw! De cutscenes die jij als Guild Wars 2 core speler gewend bent zijn hier niks bij! Het lijkt wel alsof je in een film speelt. Het verhaal is erg meeslepend en de cutscenes zijn echt goed in elkaar gezet, om jullie even een voorbeeld te geven:

Aldus de story. De masteries werken goed ook al voelt het soms een beetje als een grind, voor zover ik begrepen heb zal Arenanet hier de komende dagen wat kleine veranderingen aan gaan geven zodat je niet uren lang zit te grinden om je story te kunnen progressen. De elite specialization die ik en Jordy gespeeld hebben is de Reaper, aldus een specialisatie van de Necromancer. Het duurt even voordat je al je traits unlocked maar dan heb je ook wat! De launch zelf was erg smooth en er waren nauwelijks tot geen serverproblemen voor de meeste spelers.

Binnen een aantal weekjes zal er door mij en Jordy een gezamenlijke review worden geschreven over deze expansion, omdat deze uitbreiding zo groot is kan dat natuurlijk niet binnen een week. Dus ben jij benieuwd naar wat wij te zeggen hebben over deze expansion, be sure to check it out!

Heart of Thorns is vanaf 23 oktober beschikbaar, heb jij hem al gespeeld? Laat ons weten wat jij vind!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Profielfoto van Azari

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk