Heart of Thorns: een korte overview

gw2

Guild Wars 2: Heart of Thorns komt steeds dichterbij, er is dus al een hoop informatie vrij over deze nieuwe uitbreiding, er zijn al twee beta weekenden geweest en er hoeven nog maar twee elite specializations besproken te worden. Om deze reden hebben wij voor jou een overview gemaakt van de features van deze expansion!

Ten eerste, voor degene die nog geen Guild Wars 2 spelen, deze game is nu volledig gratis te downloaden en je hoeft alleen maar de expansion te kopen als je de game zelf leuk vind.. lees hierover meer in dit artikel. Hier onder zullen de grote features volgen die de expansion zal gaan brengen, inclusief kleine details die voor bestaande spelers misschien wel interessant zijn om te weten.

 • Ten eerste, iets wat erg opviel tijdens het spelen van de Beta weekenden, de monsters tegen wie je in PvE vecht zijn ‘slimmer’, voorbeeld: Een wyvern die rond zwerft in de jungle.. Jij valt deze wyvern aan en als jij niet op tijd deze vermoord, zal hij rondjes boven je gaan vliegen en bijvoorbeeld vuur of elektriciteit over een gebied heen spuwen.
  Om hier nog een voorbeeld van te noemen: Een beetle kun je alleen maar damage geven vanaf de voorkant, deze zal ook zijn achterste naar jou richten en hiermee poison in je gezicht sproeien.. Iewl. Moving on.
 • Elite Specializations:
  Elke class zal nieuwe skills krijgen, en een nieuwe main of off-hand wapen. Ook zal de class nieuwe traits en andere opties krijgen. Dit is zodat jou class zichzelf weer een stapje verder kan uitbreiden en zodat jij niet verveeld raakt aan de class.
 • Mastery System:
  In plaats van de level cap te verhogen, kun jij nu de skills van je character uitbreiden, leer bijvoorbeeld: Gliding, een oeroude taal die in de jungle gesproken wordt, Mushroom Jumping etc. Met deze masteries kun jij je character in de jungle laten overleven en monters makkelijker verslaan.
 • Nieuwe Content:
  Speel de nieuwste verhaallijn en versla de draak Mordremoth, oja.. vergeet in de tussentijd niet Destiny’s Edge te redden van de draak.
  Speel in nieuwe Boss battles, ontdek nieuwe dialogen en cutscenes, en al niet te min, vier grote jungle maps met drie ‘verdiepingen’.
 • Revenant:
  Revenant zal de heavy armor classes versterken als de derde heavy armor class in de game, channel oude legenden en neem hun skills over om jezelf te vechten naar de overwinning!
 • Guild Halls:
  Het sociale gedeelte van de endgame, in de guild halls kun je samen met jou guild een aantal gebouwen opbouwen en hier gebruik van maken, bijvoorbeeld: een Arena!
 • PvP Stronghold:
  Een nieuwe PvP map en game mode waarin jij de enemy boss moet vermoorden, maak gebruik van henchman en werk samen met je team om dit waar te maken.
 • World vs World Borderlands:
  Iedereen kent de oude borderlands wel.. saai en eentonig, gras en sneeuw.. blablabla.. Ontdek nu de nieuwe borderlands met 4 verschillende gebieden die allen hun eigen sfeer hebben.
 • Raids en Fractal Dungeons:
  De Fractal level cap wordt verhoogd van 50 naar 100, en Raids komen naar de game!!!! Vecht met tien man en maak gebruik van de masteries om de raids te voltooien, hiermee kun je rewards krijgen en uiteindelijk jou eigen Legendary Armor maken.

Dit zijn een hoop features, en hierbij horen ook een hoop trailers, deze trailers kun je vinden op het YouTube Kanaal van Arenanet
Hieronder voor jullie de announcement trailer van Heart of Thorns:

Guild Wars 2: Heart of Thorns zal vanaf 23 Oktober beschikbaar zijn. Ga jij hem halen, of vind je de game niks? Let us know!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek