Hearthstone doet Britney Spears en Peon doet Rihanna

Wisten jullie al dat alle figuren die voorkomen in Warcraft liever mee hadden willen doen aan Idols in plaats van deel nemen aan een kaartspelletje? Dat wist je niet? Zo zie je maar weer dat je met lang genoeg vissen achter de waarheid komt.

Onlangs is er een video opgedoken waar we verschillende Warcraft figuren in Hearthstone kaarten zien die het liedje ’Baby one more time’ van Britney Spears zingen. Dit wordt gedaan door de verschillende teksten, of deeltjes van teksten van deze kaarten te gebruiken om zo uiteindelijk een songtekst er uit te krijgen. De figuren in de kaarten roepen deze dingen uit wanneer ze op het veld gelegd worden of een aanval doen. Bekijk de video hieronder:

Of het beter is dan het origineel is aan jou, maar ik vind het zeker geen slechte poging. Dit is het originele liedje:

Eerder werden deze liedjes al gemaakt met bekende personen zoals Barack Obama. Hij is volgens het internet namelijk al jarenlang een Pokémon fan als we onderstaande video mogen geloven!

Wat vinden jullie van dit soort video’s? Moeten er meer bekende helden uit videogames een Boyband of a capella groep gaan beginnen? Laat ons weten wie van de twee ‘baby one more time’ het beste deed. Was dat Britney Spears, of waren dat de verschillende figuren uit Hearthstone? En laat ons weten welke andere game figuren jij graag een liedje hoort zingen!

Britney Hearthstone

Meer Warcraft zangtalenten? Jazeker. Wist je dat Rihanna samen met een peon, die we allemaal wel kennen uit de oude Warcraft games, haar nieuwe nummer ‘Work, work’ heeft opgenomen? Sommige zeggen zelfs dat er ook een Proto ‘Drake’ in het nummer voorkomt. Hij ziet er alleen iets lelijker uit in de clip dan in het spel.

Meer van dit soort hilarische video’s? Laat dan gerust een reactie achter!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek