Hearthstone Grand Tournament

Hearthstone

Hearthstone de card game van Blizzard zit midden in een Grand Tournament hype, hierbij komen er veel nieuwe kaarten die in je voordeel kunnen werken maar ook tegen je. Bij dit tactische spel moet je goed nadenken en weten welk kaartje wat doet en hiermee je tegenstander te verslaan, of het nou de computer of een andere speler is.

Toen de Lich king en zijn ondode Scourge de wereld bedreigde riep de Argent Crusade de machtigste helden van Azeroth om hun moed in een prachtig toernooi te bewijzen. Ridders van alle rassen stroomden naar Northrend, Strijden voor glorie in epische gevechten tegen angstaanjagende monsters. Al het kwaad van de Lich king is overwonnen en de Grand Tournament gaat verder. De competitieve sfeer is gewoon een beetje meer speelser dan vroeger. En waarom zou de show niet doorgaan? Aankomende kampioenen zijn aangekomen in grote getallen uit alle hoeken van de wereld, hunkerend om hun waarde te bewijzen en aanspraak maken op de eer die hun kleuren en de naam van de overwinning. Wie wordt de winnaar den The Grand Tournament?

Veel nieuwe en sterke kaarten zijn onthuld die tijdens en na de Grand Tournament gekocht kunnen worden, ook kan je deze kaarten van te voren kopen en krijg je deze wanneer de Tournament begint. Hier vind je een aantal kaarten die al onthuld zijn en dit zullen er langzaam aan steeds meer worden. Veel krachtige nieuwe kaarten om aan je deck toe te voegen dus. Ook worden er op de Facebook pagina van Hearthstone nieuwe kaarten onthuld. Welke held je het liefste speelt maakt niet uit er zal altijd een kaart bij zitten die jij goed kan gebruiken om je tegenstander te verslaan. Elke held krijgt negen nieuwe kaarten waarvan één Legandary, de Hunter krijgt tien nieuwe kaarten waarvan twee Legandary zijn. Ook komt er een nieuw bord om te spelen.

Hierbij de trailer van The Grand Tournament.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek