Hearthstone: Kobolds & Catacombs aangekondigd

Hearthstone: Kobolds & Catacombs

Blizzard heeft vandaag Hearthstone: Kobolds & Catacombs aangekondigd. Deze zal in december uitgebracht worden.

Ontdek de duistere en kronkelende dungeons diep onder Azeroth in Kobolds & Catacombs. In deze aankomende expansion voor Hearthstone ga je op zoek naar oeroude legendarische schatten. Deze nieuwe expansion zal vanaf december beschikbaar zijn voor Mac en Windows op PC en voor iOS en Android op je smart device.

Spellstones en Legendary Weapons

Vervelende kobolden bevinden zich al eeuwenlang onder Azeroth. Hier ontdekken en verzamelen ze lang vergeten artifacts die ze maar al te graag voor zichzelf houden. Echter verspreiden zich steeds meer roddels over deze schatten. Een van de meest verleidelijke roddels luidt dat een van deze schatten machtige spellstones bevat. Deze spellstones hebben krachten die je sterker maken voor je begint met spelen, en bevinden zich tussen de 135 kaarten die beschikbaar zijn in Kobolds & Catacombs. Onverschrokken avonturiers worden in de gelegenheid gesteld zich te wapenen met een van de negen nieuwe class gebonden Legendary Weapons. Spelers zullen een van deze Legendary Weapons gratis ontvangen wanneer ze de eerste keer inloggen bij Hearthstone: Kobolds & Catacombs.

Nieuwe gratis singleplayer game

De meest moedige en volhardende avonturiers kunnen alle hulp gebruiken wanneer ze een kans wagen in de nieuwe Hearthstone game mode: Dungeon Runs! Dit wordt tegelijkertijd met Kobolds & Catacombs uitgebracht en zal spelers op uitdagende en risicovolle avonturen sturen. Spelers beginnen hier met een beginners deck van hun gekozen class. Hiermee neem je het op tegen steeds sterker wordende vijanden die onwillekeurig gekozen worden uit een selectie unieke bosses. Terwijl je progressed kun je je deck verbeteren met kaarten die je loot van verslagen bosses. Hier kunnen immens sterke schatten tussen zitten die alleen gebruikt kunnen worden tijdens je Dungeon Runs. Spelers moeten echter wel voorzichtig zijn, want wanneer je ook maar één gevecht verliest betekend dit het einde van je Dungeon Run.

Kobolds & Catacombs kaarten

De kaarten van Kobolds & Catacombs zijn te winnen in Hearthstone’s Arena mode. Verder hebben spelers de optie de kaarten te kopen met in-game goud of met echt geld. De prijzen zullen hetzelfde zijn als de andere card packs. Vanaf vandaag tot en met dat de expansion uitgebracht word zijn de Kobolds & Catacombs kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop. Deze kaarten bevinden zich in een speciale 50-pack bundle en kosten eenmalig €49.99 (een keer kopen per account). Bij je aankoop krijg je gratis de met juwelen bedekte “For the Hoard!” achterkant voor je kaart.

Hearthstone: Kobolds & Catacombs

Voor meer informatie kun je hier kijken op de officiële Hearthstone: Kobolds & Catacombs website. 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek