Hearthstone: Kobolds & Catacombs Releasedatum bekend

Hearthstone: Kobolds & Catacombs

Op Blizzcon kregen we de eerste informatie over de aankomende expansion van Hearthstone, Kobolds & Catacombs. Gisteren heeft Blizzard bekendgemaakt dat de expansion gereleased zal worden op 7 december in NA en 8 december in EU. Het duurt dus nog maar iets meer dan een week totdat we de expansion kunnen gaan spelen.

Hearthstone heeft op Blizzcon de aankomende expansion voor de game aangekondigd, genaamd Kobold & Catacombs. De gamemode draait om speciale items die door de kobols verzameld zijn. Om deze reden krijgt elke class in de expansion naast een legendary minion ook een legendary weapon. Naast de legendary weapons bevat de expansion nog twee andere vormen van schatten, Unidentified items en spellstones. Unidentified items zijn kaarten waarvan je pas weet wat ze zijn op het moment dat je ze getrokken hebt en spellstones zijn kaarten die sterker worden op het moment dat er aan bepaalde eisen voldaan wordt. Recruit is een nieuwe mechanic die ervoor zorgt dat een kaart meteen een andere minion in het spel roept door middel van een battlecry of deathrattle.

De Kobold & Catacombs expansion bevat 135 nieuwe kaarten. Naast de nieuwe kaarten bevat de expansion ook een nieuwe single player game mode, genaamd Dungeon Run. Dungeon Run is een gamemode waarbij je begint met 10 kaarten en 15 levens. De Dungeon Run bestaat uit 8 tegenstanders en elke keer als je een tegenstander verslaat krijg je nieuwe kaarten en extra mogelijkheden om je deck te verbeteren. Alle kaarten van Hearthstone worden in de gamemode gebruikt en je mag meer dan 2 van dezelfde kaart gebruiken. Hierdoor kun je een grote hoeveelheid aan verschillende combinaties maken. Als je de Dungeon Run volbrengt met alle 9 classes ontvang je de Candle King card back.

Releasedatum

Gisteren heeft Blizzard de releasedatum van Kobolds & Catacombs bekendgemaakt. De expansion zal op 7 december op de Amerikaanse en 8 december op de Europese server uitgebracht worden. Als je inlogt na de release ontvang je 3 gratis pakjes en een gratis random legendary weapon. Het is op dit moment mogelijk om 50 pakjes van de nieuwe expansion te pre-orderen. Bij de pre-order ontvang je de card back For the Hoard.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek