Hearthstone Krijgt Co-op

Nou ja, voor nu is het nog tijdelijk, om te testen hoe het werkt.. Maar mocht dit nu goed gaan zal de populaire cardgame van Blizzard dan een definitieve co-op krijgen, of zal het floppen of misschien wel niet werken?

De World of Warcraft spelers kennen het spel sowieso, en een hele boel anderen zullen er ook wel eens hun handjes aan gebruikt hebben.. Hearthstone, de populaire Cardgame gebaseerd op personages uit World of Warcraft. Het spel is online te spelen of natuurlijk offline. Je kunt als verschillende heroes spelen zoals Warlock, Druid, Warrior etc.

Hearthstone

De game heeft een game mode genaamd ‘Tavern Brawl’. In deze mode veranderen elke week de regels. Deze week zal dat zijn: Unite Against Mechazod, waarin je samen met een ander persoon vecht tegen Gearmaster Mechazod. Deze vijand zal om de beurt naar de andere kant van het bord gaan en spelers moeten samenwerken en elkaars zetten door kunnen hebben willen ze deze vijand verslaan. Gaat één van jullie dood, dan houdt het op, GAME OVER!

Deze game mode zal vanaf vandaag, 4 november, tot 9 november door lopen. Alleen al meedoen aan deze mode zal je één Tavern Brawl kaart geven, zelfs als je niet wint wat normaal wel de bedoeling is. Er zijn fans die een tijdje terug in februari al een datamine hebben gehad op een 2vs2 game mode in Hearthstone. Blizzard zal dit weekend weer het populaire BlizzCon terugbrengen en wie weet krijgen we meer te horen over het co-op systeem en of er misschien toch wel wat uitbreidingen hierop om het hoekje staan te wachten op ons.. who knows?!

De game is te spelen op bijna elke smartphone/tablet en op de PC. Mocht je nu niet bekend zijn met Hearthstone of hoe het werkt, is hier voor jou een gameplay trailer:

Ben jij benieuwd naar deze game mode? Laat ons weten wat jij vindt in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek