Hearthstone: Monster Hunt is vanavond beschikbaar

Hearthstone The Witchwood

De nieuwe expansion van Hearthstone, The Witchwood, is nu bijna 2 weken beschikbaar. Naast een hoop nieuwe kaarten bevat de nieuwe expansion ook een single player adventure, genaamd Monster Hunt. De single player adventure zal vandaag uitgebracht worden en kan vanaf 19:00 vanavond gespeeld worden.

The Witchwood is de nieuwste expansion van Hearthstone. De expansion bevat 135 nieuwe kaarten en bracht de game ook een nieuwe Druid hero, Lunara. Het thema van de expansion is de Witchwood en Gilneas. Dit betekent dat de kaarten voornamelijk bestaan uit mysterieuze wezens, spreuken en Worgens. De expansion voegt ook twee nieuwe mechanics toe, namelijk Echo en Rush. Een Echo kaart kan meerdere keren in één beurt gebruikt worden en een Rush kaart kan de minions van de tegenstander aanvallen in de beurt dat die gespeeld is. De expansion introduceert ook een nieuwe single player adventure, genaamd Monster Hunt. Deze nieuwe single player adventure zal vanaf vandaag beschikbaar zijn. Vanavond om 19:00 zal die beschikbaar worden in Europa.

Monster Hunt

Monster Hunt is de nieuwe single player adventure van Hearthstone en heeft veel weg van zijn voorganger, de Dungeon Run. Het grote verschil met de Dungeon Run is dat je in Monster Hunt niet een van de bekende Hearthstone heroes kiest, maar een van 4 unieke jagers. De 4 jagers zijn: de Cannoneer (Warrior), de Houndmaster (Hunter), de Time-Tinker (Mage) en de Tracker (Rogue). Met deze vier jagers ga jij als speler de Witchwood betreden en volg je de sporen van de heks Hagatha.  Op je pad kom je meerdere monsters tegen en als je het pad met elke jager bewandeld hebt, mag je Hagatha zelf proberen te verslaan. De single player adventure geeft ook meerdere rewards. Je krijgt een pakje kaarten van de nieuwe expansion elke keer dat je het pad bewandeld hebt. En als je aan het eind Hagatha verslagen hebt, verdien je een speciale card back.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek