Hearthstone: The Grand Tournament release date

man op paard

HearthStone’s tweede expansion gaat eraan komen, en hij is heel erg dichtbij! namelijk op 24 augustus lanceert de expansion. Op de dag van release verdwijnt de pre-purchase deal, deze deal geeft je 50 Grand Tournament Card packs en een card back voor een fikse korting, haal deze dus nog snel binnen voordat het te laat is!

Hooi het zadel op je hengst, maak de punt van je lans scherp want het is tijd voor The Grand Tournament, zoals je in ons eerdere bericht al had kunnen lezen brengt deze expansion een aantal nieuwe dingen in het magische kaartspel van Blizzard. Er zullen 132 nieuwe kaarten worden toegevoegd, deze kaarten zullen Azeroth’s meest heldhaftige strijders en kampioenen bevatten. Zoals gewoonlijk kun je deze kaarten net als alle andere kaarten craften, winnen en natuurlijk kopen. Wil je al een hoop van deze nieuwe kaarten inslaan, dan moet je snel zijn. Op 24 augustus verdwijnt de pre-purchase deal. deze deal geeft je 50 card packs welke alleen maar kaarten bevatten uit The Grand Tournament, en een mooie card back. Vanaf 24 augustus kun je natuurlijk nog altijd deze card packs kopen, maar zullen ze duurder zijn dan in de pre-purchase deal.

Een van de grootste updates binnen deze expansion is Inspire.Wat doet Inspire? Dit zorgt ervoor dat iedere keer wanneer jij jouw Hero Power gebruikt, jouw minions die Inspire hebben hun Inspire gaan activeren. zoals hier:

get inspired

 

Heb jij deze minion op het veld liggen, dan roept deze minion een 3 attack en 5 lifepoints War Kodo op iedere keer als jij jouw Hero Power activeert. Je kan je dus wel voorstellen dat er heel veel gaat veranderen vanaf 24 augustus binnen HearthStone, tijd om je deck aan te passen en te gaan rommelen met tactieken om jouw vijand te slim af te zijn. Om alvast een voorproefje te krijgen over deze expansion, speel dan vandaag al de Tavern Brawl, waarin je al enkele nieuwe kaarten kunt uitproberen!

HS 24

HearthStone: The Grand Tournament lanceert op 24 augustus voor de PC en Mobile devices.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek