Hearthstone uitbreiding The Witchwood verschijnt 12 april

Hearthstone-uitbreiding The Witchwood komt op donderdag 12 april uit, dat heeft Blizzard zojuist aangekondigd.

De Hearthstone-uitbreiding komt met 135 nieuwe kaarten die je met in-game goud of echt geld kunnen worden gekocht. Blizzard heeft al een aantal kaarten getoond, waaronder de Pumpkin Peasant, Militia Commander en Azalina Soulthief die de hand van de speler vervangt door die van de tegenstander, met de introductie van deze kaarten zal het tactisch niveau weer een stap hoger komen te liggen.

Zoals wij gewend zijn van Hearthstone-uitbreidingen zal The Witchwood ook een nieuwe singleplayer story mode genaamd Monster Hunt bevatten. In Monster Hunt moeten spelers de stad Gilneas bevrijden van de duistere krachten die hun terroriseert.

Nu we toch bezig over het World of Warcraft universum. Op 14 augustus komt daarnaast de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding Battle for Azeroth uit. In Battle for Azeroth kunnen spelers nieuwe gebieden ontdekken met de continenten Kul Tiras en Zandalar, samen met een aantal nieuwe eilanden. De levelcap wordt verhoogd naar 120 en nieuwe dungeons en raids worden beschikbaar gesteld.

Tevens worden nieuwe Allied Races geïntroduceerd: Nightborne, Highmountain Tauren en Zandalari Trolls voor de Horde en Void Elves, Lightforged Draenei en Dark Iron Dwarves voor de Alliance. Deze nieuwe Allied Races kunnen worden ontgrendeld om zelf mee te spelen, hoewel personages dan beginnen op level 20.

Welke Uitbreiding kijk jij het meeste naar uit? Welke kaartcombinaties of races wil je gaan uitproberen, laat het ons weten in de comments!

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek