Hearthstone Welcome Bundle garandeert legendary

Hearthstone Welcome Bundle

Een nieuwe Hearthstone update brengt een aanbod met zich mee. Blizzard hoopt namelijk dat op zijn minst een paar spelers bereid zijn toch een paar euro uit te geven aan de gratis te spelen game. Een content update introduceert een Welcome Bundle. Deze zal 5 dollar kosten (Europese kosten nog niet bekend). De bundle zal 10 classic packs met elk vijf kaarten bevatten. Daarnaast ook nog een class Legendary.

De class Legendary kaart zal geheel random zijn. Deze zal uit de Classic set komen en zal geen gouden versie zijn. Al met al lijkt de Welcome bundle de moeite waard. De goedkoopste Classic card pack bundle kost namelijk 3 dollar voor 2 stuks en 10 dollar voor 7 stuks. Deze komen echter zonder de garantie van een Legendary.

Hearthstone Welcome Bundle

De Welcome Bundle kan maar één keer per account gekocht worden. Het zal dus niet mogelijk zijn om alle negen Classic Class Legendary kaarten te kopen doormiddel van Welcome Bundles. De bundle is echter voor alle spelers beschikbaar. Niet enkel beginnende spelers. Het aanbod zal waarschijnlijk alleen gedurende een bepaalde tijd gelden. De aankondiging op de Hearthstone website beschrijft de deal als een die Krizgut, de goblin inventory manager, in elkaar heeft gezet. Zolang Krizgut de ethereal portal open kan houden zal het aanbod blijven gelden.

Blizzard kondigde recent al nieuwe plannen voor de Arena mode aan. Een nieuwe update zal bepaalde kaarten uit Arena mode halen. Een blog post verklaarde Arena mode als een leuke omgeving die wat algemene balance tuning kon gebruiken. Blizzard wil niet dat spelers hun class kiezen op basis van welke het sterkste is. Mage en Rogue blijken het sterkst te zijn. Paladin volgt. Het is niet de bedoeling dat krachtige spell of wapen kaarten worden verwijderd. Deze zorgen juist voor veel spanning en onverwachte situaties. Ook iconic cards zullen niet worden verwijderd. De keuze is gevallen op de volgende kaarten:

Mage

 • Forgotten Torch
  Snowchugger
  Faceless Summoner

Rogue

 • Goblin Auto Barber
  Undercity Valiant

Shaman

 • Vitality Totem
  Dust Devil
  Totemic Might
  Ancestral Healing
  Dunemaul Shaman
  Windspeaker

Warlock

 • Anima Golem
  Sacrificial Pact
  Curse of Rafaam
  Sense Demons
  Void Crusher
  Reliquary Seeker
  Succubus

Druid

 • Savagery
  Poison Seeds
  Soul of the Forest
  Mark of Nature
  Tree of Life
  Astral Communion

Warrior

 • Warsong Commander
  Bolster
  Charge
  Bouncing Blade
  Axe Flinger
  Rampage
  Ogre Warmaul

Hunter

 • Starving Buzzard
  Call Pet
  Timber Wolf
  Cobra Shot
  Lock and Load
  Dart Trap
  Snipe

Priest

 • Mind Blast
  Shadowbomber
  Lightwell
  Power Word: Glory
  Confuse
  Convert
  Inner Fire

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek