Hearthstone’s Knights of the Frozen Throne expansion komt eraan

hearthstone

wrik 135 nieuwe kaarten van de ijzige greep van de Lich King in de komende expansion Knights of the Frozen Throne voor Blizzard Entertainment’s internationaal bekende digitale kaartspel. Transformeer helden in Death Knights en gebruik krachtige nieuwe vaardigheden met legendarische Hero Cards

Hearthstone’s volgende expansion is aangekondigd en zal ergens in augustus uitkomen. En net als bij de vorige expansions is er nu ook een eenmalige pre-order aanbieding voor 50 card packs. Wanneer je deze aanschaft krijg je een speciale achterkant voor je kaarten en wat nieuwe artwork.

Deze Knights of the Frozen Throne expansion richt zich op de Lich King en Northrend. Buiten een hoop nieuwe kaarten is er ook nog gratis single player content toegevoegd. Zoals eerder vernoemd zijn er 135 nieuwe kaarten. Dit is inclusief de kaarten die een nieuw keyword hebben: Lifesteal. Met Lifesteal worden spelers geheald op basis van de damage die ze doen. Ook zijn er nu Legendary Hero cards. Als deze opgegooid worden dan vervangen ze jouw character met een gemodificeerde Death King versie, deze komt uitgerust met een nieuwe ability en uiterlijk.

Hieronder de announcement trailer:

Single player:

In een serie van gratis missie’s die Knights of the Frozen Throne alle spelers gaan aanbieden kun je de Lich King uitdagen. Stap binnen in zijn Icecrown Citadel in de prologue missie, dring dan door zijn citadel’s 2 vleugels en vecht hier tegen iconische eindbazen zoals Professor Putricide and Sindragosa op je weg naar een episch eindgevecht tegen The Lich King zelf. Nadat je de prologue missie hebt volbracht zullen spelers een willekeurige legendary Death Knight Hero Card krijgen.

Wat vinden jullie van deze nieuwe toevoegingen? Wat zouden jullie graag zien in de volgende expansion? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek