Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

HearthStone’s Mean Streets of Gadgetzan komt donderdag

HearthStone, Blizzard’s Free-to-Play Collectible Card Game krijgt alweer een nieuwe uitbreiding. Deze verschijnt aanstaande donderdag al. 1 december zullen er 132 nieuwe kaarten worden toegevoegd. 

Alhoewel Blizzard’s kaartspel Hearthstone volledig gratis te spelen is, kan je er ook voor kiezen om met echt geld pakjes kaarten te kopen, of uitbreidingen aan te schaffen. Kan je niet wachten om de nieuwe kaarten uit te proberen? Dan kan je nu nog voor €45,- 50 pakjes kaarten pre-orderen. Zodra de uitbreiding live gaat op 1 december zal je alle pakjes achter elkaar kunnen openen en heb je een mooie voorsprong op spelers die besloten hebben om geen geld uit te geven.

HearthStone Expansion

Zodra de uitbreiding verschijnt zal je niet meer de mogelijkheid krijgen om 50 pakjes te kopen voor €45,- en wordt de prijs weer zoals die oorspronkelijk is. Elk pakje zal 5 kaarten bevatten en één van deze kaarten is gegarandeerd een zeldzame kaart, of beter.

De nieuwste uitbreiding, Mean Streets of Gadgetzan, zal 132 nieuwe kaarten introduceren en drie nieuwe factions. Dit zijn de Grimy Goons, de Kabal en de Jade Lotus. Elke class hoort bij één faction. Je kunt per class dus ook alleen maar de kaarten gebruiken die bij jouw faction horen.

1 december, aanstaande donderdag verschijnt de uitbreiding. De kaarten zijn stuk voor stuk gratis te bemachtigen, maar zijn ook te koop voor echt geld. Alle 132 nieuwe kaarten zijn al te zien op de Facebook pagina van Hearthstone. Zo kan je alvast een eigen strategie bedenken.

Mean Streets of Gadgetzan is de vierde uitbreiding voor Hearthstone.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek