Heeft Ubisoft moeite met Steep?

Steep

Steep is een game welk al uit is op alle consoles behalve de Nintendo Switch. Het gerucht gaat echter dat Ubisoft moeite heeft om de game draaiende te krijgen op de console van Nintendo. 

Sinds de aankondiging van Steep voor de Switch is het toch wel erg stil gebleven rondt de game. Het lijkt er nu op dat de productie van de game het nogal moeilijk heeft met de hardware die Nintendo heeft gegeven. Nintendo schijnt zelf bij te moeten springen om te helpen de game verder draaibaar te krijgen op de console. De volgende quote komt van IGN France:

IGN notes that Ubisoft has encountered difficulties having Steep run on Switch. Development continues however, and Nintendo is apparently lending its assistance, including the game’s online features. One of IGN’s sources does caution that it can’t promise a release on Switch.

De game lijkt dus in een soort van development hell te zitten. Ubisoft zegt echter nog altijd dat de game wel naar de Nintendo Switch gaat komen. Een release datum kan het echter niet geven op dit moment. Wat precies de moeilijkheid maakt voor het ontwikkelen van deze game voor de Switch is onduidelijk.

Zou jij Steep voor de Nintendo Switch halen? Laat het ons weten in de comments hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek