Een hele boel PUBG nieuws!

PUBG Battlegrounds Vaulting

Het lijkt wel PUBG week met al het Battlegrounds nieuws dat binnenkomt. Zo gaan we het vandaag hebben over vaulting, single player en meer! 

Één van de nieuwe grote features die naar PUBG komt, is vaulting. Dit zal de game flink veranderen aangezien dit zorgt voor meer mobiliteit en actie. Brendan Greene liet ook weten dat vaulting/ parkour ook niet in het plaatje voor Battlegrounds zat, toen ze pas begonnen aan de game. Greene zegt dat de maps daardoor ook niet gebouwd zijn voor het free-runnen. Maar ze zullen er alles aan doen om de feature zo goed mogelijk in de game te krijgen en hier met de nieuwe maps ook op letten. Greene laat ook weten dat PUBG wel degelijk een achtergrondverhaal (lore) bevat, maar dat de fans hier nog even op moeten wachten. Vaulting komt vanaf volgende week in de test-servers! Bekijk hier beneden even een clip van een tijdje terug waarin ze laten zien hoe vaulting zal gaan werken.

Geen single-player?

Dat klopt! Greene heeft officieel aangegeven dat de game geen single player zal krijgen. Hij zegt dat er zoveel is wat meer prioriteit heeft dan een story mode en dat de resources er gewoon niet zijn op het moment. Tot dat de multiplayer volledig is zoals Bluehole het in gedachten had, zal er geen single player komen naar PUBG. Voor nu blijft het bij: ”Maybe someday”.

Wel wilt Bluehole graag een manier vinden om crossplay te brengen tussen de Xbox en PC versies van de game. Greene heeft heel veel succes gekregen naarmate de groei van zijn overweldigend populaire game. Maar hij zegt dat zijn leven er niet veel op veranderd is. De game heeft 13 miljoen kopieën verkocht maar Greene laat weten dat hij genoeg heeft aan een goed wijntje en een mooie zonnebril. Hij leeft momenteel van hotel tot hotel omdat hij over de wereld vliegt. Dit natuurlijk omdat PUBG gepromoot moet worden. Hij laat ons weten dat hij ‘humble’ blijft en de fans constant wilt verrassen met nieuwe content.

Kijk jij uit naar vaulting? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek