Hellblade Dev Diary over movement en meer

Hellblade: Senua's Sacrifice

Hellblade, een third-person action game die ervoor zal zorgen dat fans van Devil May Cry hun kaken op de grond laten vallen, heeft een nieuwe Dev Diary. Dit is ondertussen al de twintigste episode. Het zal dit keer gaan over movement en controls, en jeetje wat hebben ze daar werk in gestoken, zeg!

Ninja Theory, de studio die jullie Enslaved, Heavenly Sword, DMC: Devil May Cry en nog veel meer games heeft gegeven is bezig aan een nieuwe game genaamd Hellblade. In deze episode van hun Dev Diary (een soort making of/behind the scenes), hebben ze het over een belangrijk aspect in de game: movement! Het team zal het hebben over hoe de protagonist Senua communiceert met de movements en animaties.

Ninja Theory heeft een manier gevonden waarop (merendeels) de movement werkt via motion capture. Met hun eigen goedkoop gemaakte mocap studio hebben de developers een manier gevonden om via deze motion capture niet alleen bewegingen, maar ook emoties in beeld te brengen, zoals blijdschap en angst. De combat in de game zal dus ook third-person based zijn. Het doel van de studio is om AAA-games te maken met het budget van een indie game. Ook zeggen ze dat de game ninja-achtige combat, lange character storylines en nog een hele hoop andere features zal krijgen. Ook zullen de graphics weer prachtig gaan worden. Voor degene die totaal niet bekend is met deze game, kan je hier beneden een trailer bekijken!

Voor meer informatie over de game en voor de andere episodes van de Dev Diary series kun je hier klikken en zal je doorverwezen worden naar de site van Hellblade. Ben jij benieuwd naar hoe deze game zich gaat laten uitpakken? Laat het ons weten in de reacties beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek