Heroes of the Storm Hallow’s End Event is live!

Het Heroes of the Storm Hallow’s End Event is nu live tot en met 14 november.

Tijdens het Event kun je deelnemen aan een driedelige quest (*) met ieder deel zijn eigen rewards. Voor het eerste deel van de quest moeten spelers twee games spelen waarna je een Cartoon Headless Horseman Spray rewarded krijgt. Het tweede deel van de quest is acht games spelen voor een Hallow’s End Warcrest Banner. Als je er niet genoeg van kunt krijgen en ook het laatste deel van de quest wilt voltooien moet je vijftien games spelen. Hiervoor krijg je de Headless Horseman portrait.

(*) Let op! Custom games tellen niet mee voor deze quest. 

Hallow’s End Loot Chests

Naast de driedelige quest krijg je ook speciale Hallow’s End Loot chests voor iedere hero die level up gaat. Deze Loot Chests kun je alleen krijgen tijdens dit event en ze hebben de garantie om op zijn minst één item te bevatten die je alleen tijdens dit specifieke event kunt krijgen. Verder kun je deze loot chests ook als Weekly Brawl reward krijgen, en zijn ze te koop in de shop.

Nieuwe Skins, Mounts en Bundles

Tijdens het event zijn er een aantal nieuwe Skins, Mounts en Bundles te koop.
Er is onder andere een nieuwe Legendary Skin voor Greymane uitgekomen en een Epic Skin voor Valeera. Deze skins hebben ieder vier alternatieve versies. Naast deze Skins zijn er een zestal nieuwe mounts uitgebracht waaronder een Legendary Mount. Deze kun je krijgen uit je Hallow’s End Loot chests, kopen met geld of maken met shards.
Beide hierboven genoemde skins zijn ook in drie varianten te vinden in de Hallow’s End 2017 Bundle die te koop is in de in-game store. Er is ook een Hallow’s End Classic Bundle verkrijgbaar met hierin een vijftal heroes met bijbehorende skin en twee mounts.

Voor een volledig overzicht van het Hallow’s End Event kun je terecht op de website van Heroes of the Storm.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek