Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  24 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Heroes of the Storm krijgt wizard en necromancer uit Diablo

Blizzard heeft bekend gemaakt dat Heroes of the Storm twee nieuwe characters zal krijgen. Beide characters komen uit het Diablo universum. Xul de necromancer uit Diablo-II en Li-ming uit Diablo 3 zullen beide speelbaar zijn in Heroes of the Storm. 

Het eerste character dat Blizzard aankondigde is Xul, de necromancer uit Diablo-II. Xul zal zijn trademark skills behouden en zal dus weer skeletons op kunnen roepen. Li-ming uit Diablo 3 zal het tweede character zijn. Li-ming is een wizard en zal gebruik maken van high-damage spells. De necromancer zijn skillset zal hem goed te gebruiken maken als een assassin of split pusher. De wizard daarentegen is een van de hoogste skill-cap characters in het spel.

Er was al een tijdje een planning voor nieuwe characters maar de developers waren niet tevreden met de kits voor Xul. Nu er eindelijk een kit is waar de developer blij mee is, zal de necromancer aan Heroes of the Storm toegevoegd worden. Er was al ruime tijd veel vraag naar een necromancer. Daarbij wilde de developer een high skill cap character toevoegen. Li-ming was daar perfect voor. De wizard bleek dan ook makkelijk toe te voegen. De necromancer zorgde voor moeilijkheden. Het oproepen van skeletons maakte het spel al snel druk en onoverzichtelijk. Vervelend omdat Diablo spelers de necromancer kennen als een character dat duizenden skeletons op kon roepen.

heroes of the storm wizard

 

De Heroes of the Storm developers hebben samengewerkt met de Diablo developers en hebben veel steun gekregen. Hoewel het een stuk langer duurde om de necromancer in het spel te krijgen is het uiteindelijk toch gelukt.

Heroes of the Storm spelers roepen al een tijdje dat ze klaar zijn voor meer uitdaging omdat het spel nu veel characters bevat die makkelijk te spelen zijn. Met de nieuwe characters is het dan ook het doel van de developer om de skill level iets te verhogen. De developer merkte daarbij op dat het nog steeds de bedoeling is dat Heroes of the Storm makkelijk toegankelijk is voor spelers die dit genre normaal niet spelen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek