Heroes of the Storm past ranked rewards aan

Heroes of the Storm 2.0

Blizzard heeft aangekondigd de Heroes of the Storm ranked rewards van season 3 aan te gaan passen naar aanleiding van een eerder gemaakte fout.

Afgelopen september heeft Blizzard een fout gemaakt in de 2017 Ranked Season 3 blog. In deze blog heeft Blizzard in eerste instantie namelijk de verkeerde rewards geplaatst. Hierin stonden namelijk foto’s van twee verschillende mounts waarmee Ranked spelers beloond zouden worden voor hun prestaties. Het betreft de Golden Cybersteed en de Spectrum Cybersteed. In de blog stond omschreven dat spelers deze mounts in hun collectie erbij zouden krijgen indien zij in Ranked seizoen 3 op het juiste niveau gepresteerd hebben. Echter was het helemaal niet de bedoeling dat deze mounts als Ranked rewards zouden gaan dienen. Blizzard heeft geprobeerd deze fout zo snel mogelijk te herstellen door de blog aan de passen en de foto’s te verwijderen. Echter was dit al gezien door een groot aantal spelers en kwam hier de nodige feedback op. Hierdoor heeft Blizzard besloten de mounts alsnog te rewarden aan hen die hier recht op hebben.

De rewards

Indien je aan de eisen hebt voldaan zal de mount ergens in de komende paar dagen aan je collectie worden toegevoegd. Over de rewards die je al eerder hebt gekregen hoef je je geen zorgen te maken. Je mag deze namelijk gewoon houden.

Welke mount je precies krijgt is afhankelijk van de rank die je had gedurende Ranked seizoen 3. Hieronder vind je precies terug welke mount je gaat ontvangen met jouw niveau.

Hero League:

  • Platinum of hoger: Golden Cybersteed en Spectrum Cybersteed
  • Master of hoger: Epic Golden Cybersteed en Epic Spectrum Cybersteed

Team League:

  • Bronze of hoger: Golden Cybersteed en Spectrum Cybersteed
  • Master of hoger: Epic Golden Cybersteed en Epic Spectrum Cybersteed

Excuses

Blizzard biedt zijn oprechte excuses aan voor deze fout. Zij hechten veel waarde aan het vertrouwen die de community in hun heeft en vinden het belangrijk dat de informatie die zij verstrekken ook kloppend is. Zij hopen dat iedereen die nu alsnog de Cybersteed mounts aan zijn of haar collectie mag toevoegen hier enthousiast over is.

 

 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek