Heroes of the Storm update brengt veel verandering

HoTS update

De nieuwste patch voor Heroes of the Storm is nu beschikbaar. Samen met een nieuw character, nieuwe quests en gameplay veranderingen zullen er verschillende aanpassingen aan dit spelletje komen. Li-Ming, de wizard uit Diablo III,  is ook vanaf nu beschikbaar.

Zoals je net hebt kunnen lezen, zal Li-Ming, de wizard uit Diablo III, toegevoegd worden aan Heroes of the Storm. Li-Ming is bedoeld als een higher skill-cap character. Spelers zullen beloond worden door agressief te spelen en door veel kills binnen te halen. Li-Ming’s skills hebben namelijk een onmiddellijke cooldown na een takedown.

Een groot onderdeel van deze patch zal de jaarlijkse Lunar Festival zijn. Het evenement zal meerdere skins met zich meebrengen. Sommige van deze skins zijn eerder uit het spel verdwenen. Ook interessant zijn de nieuwe quests die de update zal toevoegen. Vanaf nu tot het eind van de event,  zullen spelers die 25 games spelen beloond worden met een speciaal Monkey Elder portret. Het event eindigt op 1 maart.

Heroes of the Storm

De tweede quest die de update toevoegt zal een dagelijkse quest worden. Zolang er geen speler in je team zit die de quest op dezelfde dag al gehaald heeft, zal er een 50% kans zijn dat er een Monkey Elder verschijnt aan het begin van een match. Wanneer spelers de Monkey Elder vangen, zal deze een envelop laten vallen die 100 gold schenkt aan iedereen die de quest nog niet heeft afgemaakt. Het is dus mogelijk om dit elke dag te doen en zo bijna 3000 gold te verzamelen gedurende de maand.

Ook zullen er verschillende gameplay veranderingen in de vorm van balancing komen. Er zal een timer zichtbaar worden wanneer iemand onkwetsbaar of in stasis is. Towers en forts zullen 50% meer schade aanrichten aan spelers. Er is een hoop veranderd aan Nova om haar bruikbaarder te maken. Rehgar zijn talents zijn veranderd en Gall krijgt veranderingen aan zowel talents als skills.

De volledige patch notes zijn natuurlijk te zien op de Blizzard website.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek