Heroes of the Storm Patch Notes: Lunar Event

Heroes of the Storm

De patch notes van Heroes of the Storm zijn door Blizzard gereleased. De patch bevat de terugkeer van het Lunar Event, Valeera als nieuwe Hero en balance changes. 

De nieuwste patch van Heroes of the Storm staat klaar en met de patch zal het Lunar Event terugkeren. Met het Lunar Event zullen een aantal appearances terugkeren en twee quests. Voor de quests moeten spelers de Rooster Race completen. Als je de Rooster Race de eerste keer complete krijg je hiervoor 200 gold. Als het je lukt om tijdens het Lunar Event de Rooster Race 25 keer te completen, krijg je de Lunar Rooster portait en de Lunar Rooster mount.

A new hero, Valeera

Naast het Lunar event bevat de patch ook een nieuwe hero, namelijk Valeera. Valeera is misschien wel de bekendste rogue die het Warcraft universum kent. Haar abilities in Heroes of the Storm zullen dus ook rond de rogue mechanic van stealth liggen. Haar trait is Vanish wat haar onzichtbaar maakt en nieuwe abilities geeft. De rest van haar skills bestaan uit andere vormen van stealth en dagger attacks.

New Hero: Valeera

Het laatste nieuwe onderdeel van deze patch is een custom sandbox mode. Deze sandbox mode geeft spelers de mogelijkheid om 5v5 te spelen met cheats. Met deze cheats kun je het speelveld en je hero aanpassen aan de situatie waar jij op wilt oefenen. De sandbox mode geeft spelers dus een omgeving om bepaalde skills te trainen. De rest van de patch bestaat uit balance changes, performance updates en art updates. Voor de volledige patch notes kun je terecht op de website van Heroes of the Storm.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek