Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Heroes of the Storm Patch Notes: Lunar Event

Heroes of the Storm

De patch notes van Heroes of the Storm zijn door Blizzard gereleased. De patch bevat de terugkeer van het Lunar Event, Valeera als nieuwe Hero en balance changes. 

De nieuwste patch van Heroes of the Storm staat klaar en met de patch zal het Lunar Event terugkeren. Met het Lunar Event zullen een aantal appearances terugkeren en twee quests. Voor de quests moeten spelers de Rooster Race completen. Als je de Rooster Race de eerste keer complete krijg je hiervoor 200 gold. Als het je lukt om tijdens het Lunar Event de Rooster Race 25 keer te completen, krijg je de Lunar Rooster portait en de Lunar Rooster mount.

A new hero, Valeera

Naast het Lunar event bevat de patch ook een nieuwe hero, namelijk Valeera. Valeera is misschien wel de bekendste rogue die het Warcraft universum kent. Haar abilities in Heroes of the Storm zullen dus ook rond de rogue mechanic van stealth liggen. Haar trait is Vanish wat haar onzichtbaar maakt en nieuwe abilities geeft. De rest van haar skills bestaan uit andere vormen van stealth en dagger attacks.

New Hero: Valeera

Het laatste nieuwe onderdeel van deze patch is een custom sandbox mode. Deze sandbox mode geeft spelers de mogelijkheid om 5v5 te spelen met cheats. Met deze cheats kun je het speelveld en je hero aanpassen aan de situatie waar jij op wilt oefenen. De sandbox mode geeft spelers dus een omgeving om bepaalde skills te trainen. De rest van de patch bestaat uit balance changes, performance updates en art updates. Voor de volledige patch notes kun je terecht op de website van Heroes of the Storm.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek