Het achtergrond verhaal van God of War

God of War

God of War verschijnt over een kleine drie weken alweer exclusief voor de Playstation 4 spelers. Om de die-hard fans alvast op te warmen en het nieuwe thema in te luiden heeft Sony een aantal nieuwe video’s vrijgegeven.

Alle voorgaande God of War titels speelde zich af in de Griekse mythologie. Aangezien Kratos het deze keer anders aanpakt en met zijn zoon naar het noorden toe gaat, is een beetje opfrissing wel handig, toch? De video’s, opgedeeld in vijf hoofdstukken, zullen jou iets meer over de Noorse mythologie vertellen en scheppen daarmee een fundering voor het nieuwe verhaal van Kratos. Het verhaal dat over drie weken verteld gaat worden.

Bekijk de video’s hier beneden:

Heb jij je al verdiept in de Noorse mythologie ter voorbereiding van deze game?

God of War verschijnt exclusief voor de Playstation 4 en Playstation 4 Pro vanaf 20 april 2018. Heb jij onze preview al gelezen? Wij mochten reeds aan de slag met de eerste paar uur van de game. De preview belooft veel goeds voor de toekomst. Wij kijken uit naar de release, jij ook?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek