Het beste van Nintendo Direct 2018

Nintendo Direct

Gisteren werd er laat in de avond een boel aangekondigd tijdens de daadwerkelijke Nintendo Direct. Wij hebben speciaal voor jullie de vijf grootste aankondigingen op een rijtje gezet!

Why save the best for last? Iedereen dacht dat de Direct voorbij was. Een boel mensen kregen al teleurstelling in hun ogen, maar toen kwam het: Super Smash Bros. voor de Switch! We zien eerste twee Splatoon 2 personages tegen elkaar vechten. Mensen wisten nog steeds niet wat er gebeurde, kwamen er dan echt drie Splatoon aankondigingen achter elkaar? En toen gebeurde datgene waar iedereen op hoopte…

Nintendo Direct Smash

Nog even terug naar Splatoon

Mensen die graag een paar potjes Splatoon spelen zullen ook niet teleurgesteld zijn deze zomer. Eerst komt versie 3.30, deze zal in de lente maandjes ergens verschijnen. 3.30 zal meer dan honderd cosmetische items brengen in samenhang met nieuwe stages en uitdagingen. In de zomer zullen wij kunnen genieten van de Octo Expansion. Deze zal gaan over de Octolingen en het mysterie binnen Inkopolis. De DLC kost twintig Euro.

Splatoon Nintendo Direct

Een boel ports, maar zeker niet teleurstellend

Ports kunnen beiden goed en slecht zijn, maar Nintendo heeft bewezen dat de Switch ports de beste zijn. Daarom komen er nog een aantal nieuwe third-party titels naar de hybride console/ handheld. Crash Bandicoot zal één van deze ports zijn met de volledige N’Sane Trilogy. Ook Okami HD en Undertale zullen de strategische RPG lijst versterken. Buiten dat zal Ubisoft’s South Park: The Fractured But Whole onverwachts naar de Switch komen. Zelfs Little Nightmares is onderweg, wat willen we nog meer?

Bandicoot Nintendo Direct

Praise the sun!

Dat Dark Souls een remaster krijgt voor de Switch is geen geheim meer. Maar de game krijgt op launch dag nog een leuk nieuw speeltje erbij. De Solaire of Astora Amiibo zal ook in de schappen te vinden zijn! En die ziet er schatig uit…

dark souls Nintendo Direct

WarioWare? WarioWare!

Een erg gewilde minigame collectie komt terug naar de Nintendo Bibliotheek. WarioWare Gold zal op 3 augustus verschijnen voor de Nintendo 3DS en bewijst dat de console ver van ‘dood’ is. Nintendo beloofde ook dat de titel meer content zal hebben dan voorgangers.

Warioware Gold Nintendo Direct

Wat vond jij het leukste aan de Nintendo Direct? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek