Het filmen van Detective Pikachu is officieel begonnen

Detective Pikachu

Goed nieuws voor alle Pokémon fans die enthousiast aan het wachten zijn op Detective Pikachu: het filmen is begonnen!

De productie van de film zal op zich worden genomen door Legendary Entertainment. Zodra alles klaar is zal Universal Pictures de film uitbrengen. Verwacht wordt dat de film in mei 2019 klaar zal zijn. De film is een spin-off van de Pokémon franchise en gaat over een pratende Pikachu die helpt misdaden op te lossen. Het idee van deze film is ontstaan dankzij de gelijknamige 3DS game die al sinds 2016 verkrijgbaar is in Japan.

Huidige casting lijst

Er is nog niet heel veel bekend over Detective Pikachu. Wel weten wij al dat Ryan Reynolds de stem van Pikachu in zal spreken. De director van de film is Rob Letterman bekend van de Goosebumps franchise. Verder neemt Justice Smith(The Get Down) de rol van Pikachu’s menselijke partner op zich en zal Kathryn Newton(Big Little Lies) ook een rol in de film spelen.

Detective Pikachu 3DS game

De game variant van Detective Pikachu is in Japan al sinds 2016 verkrijgbaar voor op de 3DS. Echter wordt de game dit jaar ook eindelijk uitgebracht in Europa. De geplande release hiervoor is 23 maart 2018. Het is een single-player adventure game waarin het gaat over een pratende Pikachu. Deze Pikachu is niet heel sterk, maar wel heel intelligent. Pikachu geeft van zichzelf aan een geweldige detective te zijn. Op een dag loopt Pikachu een jongen genaamd Tim tegen het lijf. Deze jongen blijkt Pikachu heel goed te begrijpen. De twee kiezen ervoor om samen te gaan werken bij het oplossen van verscheidene mysteries rondom Pokémon in hun stad. Hieronder kun je alvast een kijkje nemen naar wat je kunt verwachten.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek