Hitman 2 Agent 47 Lore Trailer

Hitman 2

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft samen met IO Interactive een nieuwe trailer uitgebracht voor Hitman 2. In de trailer wordt er lore en meer achtergrond verhaal van de hoofdrolspeler Agent 47 vertelt.

Naast de trailer verteld Warner Bros. dat de nieuwe game in de Hitman-franchise zes locaties bevat waar Agent 47 zijn missies gaat uitvoeren. Onder deze locaties vallen onder andere Miami en Colombia.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Hitman 2.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek