Hitman 2 is aangekondigd en komt op 13 november uit

Siberia

Hitman 2 is officieel aangekondigd. Het is een van de eerste aankondigingen die onderdeel is van de E3. De game zal op 13 november dit jaar verkrijgbaar zijn voor de PS4, Xbox One en PC.

Het eerste deel van de Hitman serie is in 2000 uitgekomen met de naam Codename 47. In het spel speel je Agent 47, een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar. Het belangrijkste element van het spel is stealth. In 2016 kwam de laatste game in de serie uit met de titel Hitman. Het spel bestond uit verschillende episodes. Elke episode was een level waarin de speler op veel verschillende manieren de target kon uitschakelen. Het is nu twee jaar later en de nieuwe game in de Hitman franchise is aangekondigd, Hitman 2. De game werd aangekondigd tijdens de pre-E3 stream van de uitgever Warner Bros. Hitman 2 wordt net zoals zijn voorganger ontwikkeld door IO Interactive. De game zal op 13 november gereleased worden.

Sniper Assassin Mode


Hitman 2 zal een nieuwe mode bevatten, genaamd de Sniper Assassin mode. De Sniper Assassin mode kan zowel co-op als single playger gespeeld worden en in de mode moeten spelers een target uitschakelen. Er is goed nieuws voor de Hitman-fans die al graag willen kijken hoe het is om de Sniper Assassin mode te spelen. Als je de game pre-ordered krijg je namelijk nu al toegang om de mode uit te proberen.

Hitman 2 zal op 13 november gereleased worden voor de PS4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek