Hitman 2 krijgt release datum

Hitman 2 PC Gaming Show
Even een throwbackje...

Agent 47 is terug in Hitman 2, na dat het eerste deel zo’n succes was, lijkt deze ook weer net zo tof te worden. De game speelt zich af in Miami en in de trailer draait het zich om de grootse Race die ieder jaar als traditie de stad op stelten zet.

Nieuwe mechanics zullen zorgen voor betere crowd-mogelijkheden zoals het verdwijnen tussen de mensen, het opdoen van informatie van mensen en ga zo maar door. De sniper koffer is terug, maar ditmaal uitgebreider dan ooit tevoren. Ook zijn er meer vermommingen en zal customization op een hoog niveau hangen voor een game als deze. Limited Time Events zijn terug, uitdagingen zijn terug en éénmalige doelwitten zijn terug. De titel is nu te pre-orderen en zal op 13 november verschijnen. De game zal ook voor het eerst co-op krijgen. De PC Gaming Show is dit jaar een sterke! Ontdek alle mogelijkheden vanaf november in Hitman 2!

Kijk jij uit naar Hitman 2, laat het ons weten in de reacties hier beneden! Dit was ook de afsluiter voor de PC Gaming Show, bekijk er alles over op onze website!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek