Hitman Episode 2: Sapienza nieuwe screenshots

Hitman Epsidoe 2 Sapienza

De nieuwe Hitman game(s). Die een beetje Telltales Games wilt nadoen met hun episodische Hitman games komt op 26 april met de tweede episode: Sapienza. We maken een vlucht vanuit Parijs naar Italië voor het volgende deel van Hitman.

Waar Episode 1 slechts een missie aanbood is het nog niet helemaal zeker wat de tweede episode ons gaat brengen, behalve dat het zich gaat afspelen binnen een leuke vakantie bestemming in Italië. Helaas is het voor Agent 47 geen vakantie aangezien hij er voor moet zorgen dat er wat minder zuurstof wordt opgenomen door een bepaald aantal personen. Onderstaande trailer laat jou een beetje zien wat Sapienza zoal in huis heeft, maar naast de al wat oudere trailer hebben we ook een paar nieuwe screenshots.

Bekijk de Screenshots hier beneden.

HITMAN sapienza preview HITMAN sapienza preview HITMAN sapienza preview HITMAN sapienza preview

Episode 2 van de nieuwe huurmoordenaar game zal 26 april beschikbaar zijn voor digitale download op de PC, Playstation 4 en Xbox One. Let er wel op dat je de eerste Epsidoe al hebt gekocht. Deze heb je namelijk nodig om de uitbreiding te spelen. Weet je al zeker dat je alle delen gaat aanschaffen? Koop ze dan in bundel en je bent goedkoper uit dan dat je ze allemaal los moet kopen!

Wat vinden jullie van deze episodische release van Hitman? Een leuke aanpak om de game in delen uit te geven, of is het slechts irritant?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek