Hitman Episode 3 informatie

Hitman Absolution Marrakesh

De derde episode van Hitman, Marrakesh, zal op 31 mei 2016 uit gaan komen. Developer IO Interactive heeft dit vandaag aangekondigd. Hier beneden kan je screenshots bekijken en overige details lezen.

IO Interactive wist dat een Marrakesh aflevering speciaal moest gaan zijn, en ze hebben in deze episode dus extra gelet op detail, cultuur en andere aspecten. Dit heeft community manager Travis Barbour, die werkt bij IO, aangegeven in een Playstation Blog.

Hitman Episode Marrakesh

Marrakesh is gebouwd met een doolhof aan steegjes, een grote muur van Medina en nog veel meer. Spelers kunnen genieten van mooie uitzichten vanaf daken en balkons. Er zijn twee doelwitten in deze aflevering die de ”Gilded Age” missie zullen versterken. Eén van deze doelwitten is een privé bankier genaamd Claus Strandberg die zich verschuild in een Zweeds consult-gebouw. Het tweede doelwit is een generaal genaamd Reza Zaydan, die omringd wordt door een ”elite squad” in het midden van de stad, lukt het jou om hier doorheen te walsen?

Hitman Episode Marrakesh

Beide doelwitten zullen moeilijk te bereiken zijn en zullen de beste spionnen-skills van je vereisen. Buiten de main mission biedt Marrakesh ook nog een boel side-content aan, inclusief een wijde keuze aan challenges en andere mogelijkheden. Dit is de derde episode van Hitman en hij zal tien euro kosten. Hij is te spelen op de Playstation 4, Xbox One en de PC. De game zal nog een aantal aan episodes vervolgen en wij zullen jullie up-to-date blijven houden met alle nieuwtjes omtrent deze game en vele, vele anderen!

Hitman Episode Marrakesh

Heb jij de eerste twee Hitman episodes gespeeld? Laat ons weten wat jij hiervan vond in de reacties hier beneden, jouw mening telt!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek