Hitman Episode 4: Bangkok verschijnt 16 augustus

Hitman

De vierde episode van de episodische Hitman game “Enter a world of assassination” verschijnt op 16 augustus. De missie draagt de naam “Club 27” en speelt zich af in Bangkok. Dat heeft Io-Interactive gisteren laten weten in een persbericht. 

In de vierde missie verplaatst agent 47 zich naar het luxe Himmapanhotel, net buiten Bangkok. Het hotel bevindt zich langs de oever van de Chao Phrya rivier. Dit keer heb je weer twee doelwitten voor ogen. Een van deze doelwitten is een rijzende rockster, bekend als Jordan Cross. Hij is de voorman van de hippe indie band ‘The Class’. Het andere doelwit is de familie-advocaat van deze rockster, Ken Morgan. Beide verblijven zij in het luxe hotel, als jij voor een hiatus moet zorgen.

Hitman

 “Bangkok is de exotische setting voor de volgende aflevering in ons HITMAN seizoen” zegt Hannes Seifert, studio hoofd bij IO-Interactive.

In deze episode mag je verwachten muziek instrumenten op een ongebruikelijke manier te gebruiken.

Hitman: Episode 4 brengt 65 nieuwe uitdagingen naar je beeldscherm. Daarnaast zullen er opnieuw nieuwe vermommingen, wapens, items en gear-opties worden toegevoegd.

Andere episodes

De eerste Episode van Hitman begon in Parijs. De review van deze episode lees je hier. De tweede episode speelde zich af in Sapienza. De review daarvan lees je hier. Episode 3: Marrakesh is hier terug te lezen. Binnenkort zal ook de review van het vierde deel bij ons te vinden zijn! Het vijfde deel zal zich in ieder geval gaan afspelen in de Verenigde Staten. De laatste missie zal zich gaan afspelen in Japan.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek