Hitman GO vanaf nu beschikbaar

hitman go definitive edition

Vanaf 11 maart zal episode 1 van de stealthy actie game Hitman op PC, PS4 en XBONE verschijnen. Om tot dan in de huurmoordenaar-sferen te blijven, is de mobile game Hitman GO -Definitive Edition vanaf nu ook beschikbaar voor PS4, PS Vita en Steam.

Hitman GO verscheen in 2015 al op iOS en Android toestellen en is sinds 23 februari ook te downloaden op PS4, PS Vita en Steam. Hitman GO is een turn-based puzzle game waarbij je wederom in de huid kruipt van Agent 47. Het spel oogt als een bordspel met poppenhuis en zowel Agent 47 als de targets die je moet vermoorden zijn pionnen. In elk level krijg je een of meerdere doelen die omgebracht moeten worden. Je kunt echter alleen in het patroon, die het level voor je uitlegt, naar voren bewegen. Onderweg breng je een aantal mensen om, zoals op elke andere normale doordeweekse dag.

Bekijk de sfeervolle trailer van de game hieronder voor een duidelijk beeld van de gameplay.

Vanwege de launch van de game is hij deze week met 20% korting beschikbaar. Je betaalt deze week dus maar €6,39 in plaats van de gebruikelijke €7,99.

Ter ere van de game heeft Square Enix ook een video vrijgegeven met exclusieve behind the scene beeldmateriaal van game. Je krijgt te zien hoe het concept van het spel tot stand is gekomen en hoe de ontwikkeling van de uiteindelijke game verlopen is. Bekijk de video hieronder!

De game belooft zeer pittig te zijn, onder het mom van simple to play, difficult to master. De Definitive Edition van Hitman Go bevat ruim 92 levels om je lust tot moord te stillen totdat de eerste episode van Hitman uitkomt.

Hitman GO – Definitive Edition is vanaf nu beschikbaar op PS4, PS Vita en Steam. Deze week ontvang je nog 20% korting op de game en betaal je €6,39 in plaats van €7,99. Heb jij de game al op je telefoon, of ga je een gok op het grote scherm wagen? Laat het ons weten in de comments!

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek