Hitman PS4 Beta begint deze week, nieuwe trailer

De PS4 Beta van Hitman zal vrijdag 12 februari van start gaan. De PC versie zal op 19 februari beginnen. De Beta genaamd “The Prologue” zal twintig jaar voor de Paris showstopper missie afspelen in een geheime ICA trainingsfaciliteit. De Beta zal belangrijke momenten in agent 47 zijn leven laten zien, zoals hoe hij bij de ICA terechtkwam en Diana Burnwood ontmoette. 
De prologue zal twee free-form missies bevatten die spelers bekend zullen maken met de mechanics van de nieuwe Hitman game. In januari maakten Square Enix en Io Interactive al bekend dat de nieuwe Hitman fully “episodic” zal zijn. Er zal dus geen volledige game uitkomen ten tijde van de launch. De nieuwe Hitman zal in delen opgesplitst worden en de releases zullen over het gehele jaar verdeeld worden. De prologue zal dan ook beschikbaar zijn als deel van de eerste episode van Hitman die op 11 maart zal verschijnen. De eerder beloofde Italy and Morocco missies zullen later verschijnen, namelijk in april en mei.

Spelers zullen ontdekken hoe Agent 47 bij de ICA terechtkwam. Meer wilde Square Enix echter nog niet loslaten. Gelukkig kunnen we er al snel zelf achter komen. De enige manier om toegang te krijgen tot de beta is door de nieuwe Hitman te preorderen. De beta is aangekondigd voor PS4 en PC en de Xbox One-versie volgt later. De game zelf zal wel op Xbox One uitkomen in maart, net als de rest van de platforms. De oorspronkelijke release was eind 2015, maar deze is verschoven, omdat de developer meer content wilde toevoegen. Alle pre-orders zullen het REQUIEM pack bevatten die exclusieve in-game items gebaseerd op Hitman: Blood Money zullen unlocken. Enkele bekende items zijn de Requiem Legacy white suit, Blood Money shirt, Tie and gloves, silenced ICA-19 chrome en white rubber duck explosive.

Playstation spelers zullen ook de Sarajevo six bonus contracts krijgen. Er zal een van deze contracts voor elke locatie komen. Agent 47 zal in deze missies de wereld rond moeten reizen op zoek naar zes oud leden van een militaire eenheid met de naam CICADA. Deze side-story zal exclusief zijn voor PS4.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek