Hitman update Sapienza verkort loading times

Hitman update Sapienza

Square Enix heeft details losgelaten over een Hitman patch die binnenkort nog vóór episode 2, Sapienza, zal uitkomen. De lijst van verbeteringen bevat onder andere een reconnect optie na een server disconnect, challenge reward tweaks en een verkorting van de loading times.

De publisher heeft ook laten weten dat er een paar pc specifieke verbeteringen gemaakt zullen worden als deel van deze update. Ook zal nieuwe content en nieuwe features verschijnen met de tweede episode.

Pre Sapienza Patch Details

  • Reconnect Option: wanneer een speler in online mode zit en gedisconnect wordt tijdens gameplay, zal de optie verschijnen om de verbinding gelijk te herstellen en verder te gaan zonder progress te verliezen. Naar de main menu terugkeren zal dus niet meer nodig zijn.
  • Immediate Challenge Awards: challenges zullen nu gelijk beloond en gesaved worden wanneer een speler ze voltooit. Dit gebeurt dus niet meer na het voltooien van een missie.
  • Loading Times: loading times zullen verkort worden.
  • Challenge Verbosity Settings: spelers kunnen kiezen tussen drie verschillende opties voor challenge descripties in het menu. De opties zullen Full zijn waardoor alle challenge informatie wordt getoond, Minimal waardoor alleen de image en de naam van de challenge worden getoond en Off waardoor alleen de image zal worden getoond.
  • Weapon HUD Settings: Er zullen drie nieuwe opties voor holstered/equipped wapen icons komen. Deze zijn Full waardoor de HUD wordt getoond voor zowel equipped als holstered wapen, Minimal waardoor alleen de HUD voor het huidige wapen wordt getoond en Off waardoor er geen wapen HUD zal zijn.
  • Immediate Intel: er zal een optie komen waardoor spelers intel gelijk kunnen bekijken na deze te vinden.
  • Dropped Items: vermommingen, wapens en items die gedropped zijn zullen op de map getoond worden.
  • Holstering Animations: er zullen animaties komen voor 47 wanneer kleine items zoals pistolen worden geholsterd.
  • Escalation Contracts Improvements: De lijst van complicaties en objectives zal nu tijdens gameplay en de planning phase zichtbaar zijn. Spelers kunnen nu ook vanuit de in game menu zien hoeveel stages ze van elke escalation contract hebben voltooid.
  • Ook de stability zal general improvements krijgen.

Voor de PC komen enkele specifieke updates. De Game Launcher zal graphic settings aanbevelen aan de hand van hardware. Een windowed mode zal beschikbaar worden, audio levels tijdens cutscenes zullen nu gelijk zijn met de in game audio en key bindings hebben kleine fixes gekregen.

Hitman update Sapienza

Sapienza zal op 26 april uitkomen. De bedoeling was eigenlijk dat deze bij launch zou zitten maar er is in de plaats daar van gekozen voor een episodic release model.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek