Hoe groot is Just Cause 3 daadwerkelijk?

Het duurt nog maar even voordat de Just Cause fans en nieuwe spelers hun handen kunnen kapotspelen aan alweer het derde deel van deze open-wereld shooter. Het was al bekend dat de map groot werd, maar wij hebben voor jou een video die je de ogen uit de kop gaat knallen bij het zien van hoe groot deze wereld daadwerkelijk is.

Just Cause 3 speelt zich af op het eiland Medici, De video die hierboven te bekijken is laat door de ogen van het Playstation Acces team zien hoe massive de wereld is in deze game. Zoals al was aangegeven zou het eiland niet direct groter zijn dan die van Just Cause 2, maar het dieptegevoel en de densiteit van deze map voelt een heel stuk beter en ziet er ook een heel stuk mooier uit! De map zal nu veel hogere bergen bevatten met wel degelijk wat leven erop, er zullen tunnels zijn die door het hele eiland zullen lopen. Je kunt vliegen, varen, rijden, gliden, parachuteren, kruipen en rennen door dit grote gebied met alle geheimen die het met zich mee zal gaan brengen.

2807301-jc3_screenshot_freefalling1_13_1422545236.02.15_02 2807303-jc3_screenshot_heliexplosion1_13_1422545248.02.15_04

Zoals te zien is op de foto’s hierboven is hoe hoog je wel niet in de map kunt gaan, je kunt letterlijk een heel groot deel van het eiland zien terwijl jij met je klapperende wangetjes naar beneden dondert, of het nu van een exploderend vliegtuig is of gewoon, omdat het kan.. Ik kan in ieder geval niet wachten om mijzelf te storten in deze eindeloze wereld, of ik de game direct ga halen weet ik niet zeker vooral met de release van Rainbow Six: Siege op dezelfde dag maar ik zal hem zeker eens gaan proberen!

Just Cause 3 zal op 1 december uit gaan komen, kijk jij erg uit naar deze game? Laat ons weten wat jij het vetste, tofste of coolste aan de game vind, of het nu achter kippen aanrennen is of alles en iedereen helemaal naar de *beeeep* schieten is.. Wij zijn benieuwd naar jullie reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek