Hoe kun jij je voorbereiden op Legion?

World of Warcraft: Legion

De nieuwe expansion van World of Warcraft: Legion komt eraan! De pre-patch zal deze maand nog verschijnen, maar wat zijn dingen die jij kunt doen voor dat Legion uit komt?! Lees hier een aantal handige tips!

Allereerst de dingen die jij kunt doen voor dat de pre-patch komt, dit is niet lang meer, dus schiet maar op!

  • Haal je Moose mount, door Heroic Hellfire Citadel te doen. Deze raid kun je ook laten boosten voor tussen de 10k-40k.
  • Haal je Challenge Mode rewards nog voordat de pre-patch komt!
  • Mocht je je Legendary Ring quest chain nog niet gestart hebben, doe dat dan voor de pre-patch. Heb je dit wel al gedaan, dan kun je hem gewoon nog afmaken.

Dit zijn de drie dingen die jij sowieso nog kunt doen voor de pre-patch, aangezien dit daarna niet meer kan. Wees dus snel want de pre-patch komt ergens deze maand nog. Ook stopt de PvP season 19 juli, dus speel dit nog maar even flink voordat het te laat is.

World of Warcraft: Legion

Even een leuk nieuwtje, met de pre-patch komen alle class changes beschikbaar voor jouw characters. Ergens tussen het begin van de pre-patch en 17 augustus kun je ook de nieuwe Demon Hunter class spelen en de Broken Shores intro quest spelen.

Tips

We hebben het nu gehad over de dingen die je voor de pre-patch moet doen, maar wat kun jij nog doen voor de officiële launch van de volledige Legion xpac? Lees hier een aantal handige tips:

  • Er komt een nieuw transmog systeem die werkt met een wardrobe. Geen void storage of bank space is meer nodig voor het opslaan van jouw transmog gear. Dit houdt in dat als jij een fan van moggen bent, je flink verder kunt sparen zonder na te denken over je limiet!
  • Ditzelfde geld voor shirts en tabards… hint hint.
  • Ben jij een fan van de lore van WoW? In Legion krijg je artifact weapons die voor iedere class en spec verschillen, elk met hun eigen stukje lore! Level dus zoveel mogelijk alts om deze lore te kunnen spelen en/of meemaken.
  • Alts levelen is natuurlijk ook leuk als je de nieuwe rotations en skills wilt proberen of spelen.
  • Geld verdienen met je garry missions en quests gaat zo goed als weg met Legion. Doe er nu dus nog zoveel mogelijk.
  • Level de professions die makkelijk te levelen zijn via je garry, want dit wordt in Legion heel anders.
  • Voor dat de expansion uit komt: probeer alvast tijdens de pre-patch je rotations van de classes die je wilt spelen in Legion te beheersen voor een makkelijkere start aangezien er heel veel verandert.

Bekijk hierboven nog even de feature overview van Legion. Wat ga jij nog doen om je voor te bereiden op deze expansion? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! World of Warcraft: Legion komt 30 augustus 2016 uit voor op de PC.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek