Homefront: The Revolution dit weekend gratis op Steam

Homefront Revolution gratis steam

Homefront: The Revolution zal dit weekend gratis speelbaar zijn als deel van de Steam Free Weekend Promoties. De campaign en Resistance modes zullen beschikbaar zijn om te proberen van 10 AM PST op 8 september tot 1 PM PST op 11 september. Uitgever Deep Silver wil spelers de mogelijkheid geven om te zien dat er in de recente performance patch belangrijke verbeteringen zijn gekomen.

Homefront: The Revolution zal tijdens deze periode ook in de sale gaan. De Performance patch die eerder deze maand op zowel console als PC verscheen, zorgde voor een opmerkelijke boost voor de frame rate en algemene prestaties van de game. De focus werd op de GPU gelegd. Lighting, particle optimisation en checkpoint saves werden ook toegevoegd. Daarnaast werden de enemey spawn positions aangepakt en verschenen er twee nieuwe missies.

Homefront Revolution gratis steam

De development van The Revolution is niet makkelijk geweest. Crytek kocht de rechten voor de franchise in begin 2013 na het ten onder gaan van THQ. Een jaar daarna kampte Crytek zelf met financiële problemen. De IP werd dus verkocht aan Deep Silver. Deep Silver Zette daarom een nieuwe studio, Dambuster, op waar een team aan Homefront kon werken. Om deze redenen werd er aan het einde van de game een note van de director toegevoegd waarin een verklaring werd afgelegd over de hele situatie. De director draagt zijn hart uit naar de team leden die tot het einde zijn gebleven. Daarnaast merkt hij op trots te zijn dat een game van deze schaal met zo’n klein team is gemaakt. Voor de spelers die van Homefront: The Revolution hebben genoten werd beloofd dat dit nog maar het begin is.

Homefront kreeg matige review scores. De story campaign werd geprezen als rijk en de shooting werd als spannend en uitdagend ervaring. De stealth mechanics, het verhaal zelf en wat andere technische problemen haalde de game omlaag naar een matige ervaring aldus critici.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek