Homefront: The revolution framerate problemen

Homefront: The Revolution patches

Na de release van Homefront: The Revolution van deze week zijn er problemen naar voren gekomen. Spelers zouden lastige ervaringen hebben met de frame rate. Developer Dambuster Studios heeft toegegeven dat de frame rate niet optimaal is en op dit moment niet op het niveau waarop de developer deze graag ziet. Toekomstige patches en updates zullen hier iets aan doen.

De developer gaf in het forum toe dat het een lang project is geweest en dat dit nog maar het begin is voor Homefront: The Revolution. De developer geeft ook toe op de hoogte te zijn van de framerate problemen. Na recente perfomance reviews is gebleken dat de Xbox One versie het beter doet dan de Playstation 4 versie als het op framerate aankomt ondanks dat beide systemen problemen kennen. De Xbox One zou het ongeveer 3fps beter doen. Dat geldt voor zowel cutscenes als gameplay.

Beide versies van The Revolution zouden op zo’n 20 tot 25fps voor de main Elmtree zone zitten. Tijdens de indoor shooting sequences zou de game een consistente 30fps runnen. De PC versie heeft over het algemeen een meer solide framerate. Met een capabele PC natuurlijk. Dambuster heeft naast het oplossen van de framerate problemen nog niets losgelaten over wat ze precies willen gaan doen met toekomstige patches. De inhoud van de patches zullen ook afhankelijk van het platform zijn. De volle patch notes zullen uiteraard op steam en de game haar forum geplaatst worden wanneer het zover is.

Homefrunt framerate patches

Spelers zullen dus nog een tijdje moeten wachten voor patches en fixes. De eerste gratis content kwam echter vandaag al uit. Deze bevat nieuwe Punk en Anarchist outfits en een Hail Mary booster voor de Resistance mode. Deze bevatten een instant revive die op de hoogste difficulty toch handig kan zijn. Dambuster zal in de toekomst meer content voor Resistance Mode uitbrengen waaronder meerdere nieuwe missies tegen het einde van juni. Meer content zal pas op een later tijdstip verschijnen. De developer heeft al bekend gemaakt dat de content gratis zal zijn. Dambuster wil Homefront: The Revolution voor minimaal een jaar versterken met gratis content.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek