Homefront: The Revolution toont multiplayer

Homefront Co-op

Vandaag heeft Deep Silver een bom van nieuwe informatie losgelaten over hun nieuwe First Person Shooter: Homefront: Revolution. Er is een nieuwe trailer onthuld die de Multiplayer laat zien, de gesloten beta voor de Xbox One heeft een datum gekregen en de pre-order bonussen: Revolutionary Spirit zijn onthuld.

In de Resistance Mode van Homefront zul je met drie andere spelers een verzetsgroep vormen om guerilla-acties uit te voeren tegen de militaire macht van de Korean People’s Army (KPA). Deze acties zullen uitgevoerd worden in verhaal gedreven missies die zich afspelen in bezet Philadelphia.

Je zult als een simpele verzetsstrijder beginnen met weinig mogelijkheden om je zelf mee uit te rusten, maar al spelend zal je nieuwe vaardigheden vrijspelen en blauwdrukken vinden om wapens, uitrusting en gevechtskleding te ontwikkelen en aan te passen zodat jij uiteindelijk gevormd zal worden tot een meedogenloze strijder.

“Naast onze epische singleplayer campagne van meer dan 30 uur brengen we de Resistance Mode uit met 12 herspeelbare missies. En binnen het eerste jaar vanaf release willen we nog eens 20 extra missies uitbrengen. En om te zorgen dat onze community altijd samen kan spelen, zullen alle Resistance Mode-missies gratis te downloaden zijn. Aldus Hasit Zala, Game director bij Dambuster Studios.”

Xbox One spelers mogen het eerst kennis maken met deze game mode in de gesloten beta die van 11 tot 14 februari exclusief voor de Xbox One beschikbaar zal zijn. Om kans te maken op een plekje in de beta moeten spelers zich aanmelden op de officiële website van de game. Door het aanmaken van een account, maak je automatisch kans op een plek in de beta. Daarnaast kunnen leden die geregistreerd zijn een uitnodiging krijgen voor de beta stresstest die zal plaatsvinden op 29 januari en 5 februari.

Homefront Character

Homefront The revolution

Besluit je om de nieuwe Homefront te pre-orderen dan zal je de volgende bonussen bij de game ontvangen:

  • De Red Skull motorskin voor de singleplayer campagne
  • De Golden wapenskin voor de singleplayer campagne
  • De Marksman Rifle, Sniper Scope en Remote Explosives voor je Resistance-personage

Homefront: The Revolution zal op 20 mei verschijnen voor de Xbox One, Playstation 4 en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek