Homefront toont nieuwe story trailer

Homefront trailer

Ontmoet de leiders van de Philadelphia Resistance in de nieuwe Homefront video die een beetje meer zal onthullen van het verhaal achter Homefront: The Revolution. De rest ga jij ontdekken in de maar liefst 30 uur durende campagne.

Hier beneden hebben wij even de nieuwe Homefront trailer voor jullie neer gezet. Deze trailer laat jou een kijkje nemen naar het verhaal van de game. Een klein stukje althans. Want de story zal maar liefst 30 uur van je kostbare tijd in gaan nemen.

Als rekruut Ethan Brady begin jij je avontuur in een wanhopige strijd voor vrijheid. Samen met het verzet probeer jij de enige persoon te redden die het in zich heeft om de rest van het volk te inspireren om in opstand te komen. Deze persoon is Benjamin Walker, beter bekend als de ‘Voice of Freedom’. Tijdens de story ga jij er achter komen hoe ver het verzet zal gaan om haar doel te bereiken en of de middelen die daarvoor gebruikt gaan worden wel te rechtvaardigen zijn.

Homefront: The Revolution verschijnt om 20 mei voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Je kunt de game nu al vooruitbestellen voor een aantal extra’s. Deze zullen verpakt zitten in de Revolutionary Spirit-pakket.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek