For Honor: de patch notes van v1.05, een flinke lijst

For Honor

For Honor’s laatste patch v1.05 is al uit op de pc en moet nog verschijnen op de consoles. Ubisoft heeft de volledige patch notes uitgegeven en het is een enorme lijst. De patch bestaat vooral uit balance changes, bug fixes en wat aanpassingen aan de gamemodes.

Patch v1.05 zal waarschijnlijk binnen een week verschijnen op de Xbox One en PS4. De patch is al verschenen op de pc en is een enorme lijst vol met verbeteringen. De volledige patch notes kunnen teruggevonden worden op de forumsite van For Honor. De patch notes bestaan uit 3 onderdelen. Het eerste onderdeel zijn verbeteringen aan de game mechanics. Hier worden een aantal verbeteringen besproken aan het block en countersysteem en de tutorials. Er wordt ook een belangrijke aanpassing aan de elimination mode besproken. Het is namelijk niet meer mogelijk om boosts aan het begin van de match op te pakken. Deze zullen verschijnen na 20 seconden. Het tweede onderdeel bestaat uit verbeteringen specifiek voor de PC-versie. Dit zijn voornamelijk bug fixes.

Hero changes

Het derde deel van de patch notes bespeekt alle veranderingen aan de specifieke heroes. Er zijn bijvoorbeeld veranderingen aangebracht aan de stamina kosten van bepaalde abilities. Daarnaast zijn er een hoop bug fixes bij de heroes. Het is in totaal een enorme lijst vol met aanpassingen, die de speelervaring van For Honor weer zullen moeten verbeteren. Hopelijk heeft de patch het gewenste effect en voelt de game voor iedereen beter aan!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek