Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

For Honor: de patch notes van v1.05, een flinke lijst

For Honor

For Honor’s laatste patch v1.05 is al uit op de pc en moet nog verschijnen op de consoles. Ubisoft heeft de volledige patch notes uitgegeven en het is een enorme lijst. De patch bestaat vooral uit balance changes, bug fixes en wat aanpassingen aan de gamemodes.

Patch v1.05 zal waarschijnlijk binnen een week verschijnen op de Xbox One en PS4. De patch is al verschenen op de pc en is een enorme lijst vol met verbeteringen. De volledige patch notes kunnen teruggevonden worden op de forumsite van For Honor. De patch notes bestaan uit 3 onderdelen. Het eerste onderdeel zijn verbeteringen aan de game mechanics. Hier worden een aantal verbeteringen besproken aan het block en countersysteem en de tutorials. Er wordt ook een belangrijke aanpassing aan de elimination mode besproken. Het is namelijk niet meer mogelijk om boosts aan het begin van de match op te pakken. Deze zullen verschijnen na 20 seconden. Het tweede onderdeel bestaat uit verbeteringen specifiek voor de PC-versie. Dit zijn voornamelijk bug fixes.

Hero changes

Het derde deel van de patch notes bespeekt alle veranderingen aan de specifieke heroes. Er zijn bijvoorbeeld veranderingen aangebracht aan de stamina kosten van bepaalde abilities. Daarnaast zijn er een hoop bug fixes bij de heroes. Het is in totaal een enorme lijst vol met aanpassingen, die de speelervaring van For Honor weer zullen moeten verbeteren. Hopelijk heeft de patch het gewenste effect en voelt de game voor iedereen beter aan!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek