For Honor: Season 3

For Honor

Er komt een nieuw content pakket uit voor For Honor welk het derde seizoen moet betekenen voor de game. Er is een trailer vrijgegeven waarin alle nieuwe content te zien is. 

De trailer voor dit nieuwe seizoen is hier te bekijken:

Mocht je nou geen tijd hebben om de hele video door te kijken of heb je iets gemist sommen we het even op. Er zullen twee nieuwe helden komen, the Highlanders en Gladiators. Volgende week komt er tevens een gameplay video uit van beide helden. Ook zullen er twee nieuwe mappen verschijnen. Deze heten the Viking Village en the Sentinel. Wat ook wordt toegevoegd zijn nieuwe modes aan de game. Je hebt een nieuwe ranked modes en een nieuwe tournament modes welk je kunt spelen. Er zullen verschillende nieuwe items aan het spel toegevoegd worden zodat jij nog meer je personage kunt aanpassen en er is gekeken naar verschillende aspecten in het spel. Denk hierbij aan het blokkeren van aanvallen en de zogeheten wraak modes. Deze zijn iets aangepast. Als laatste zijn er verschillende UI items aangepast zodat deze beter zijn in het spel.

Al deze nieuwe content komt uit op 15 augustus van van dit jaar. Speel jij het spel nog? Laat het ons weten in de comments!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek